overloon nieuws

Home » Nieuws » Vele activiteiten afgelast in verband met Coronavirus

Vele activiteiten afgelast in verband met Coronavirus

Gepubliceerd op 19 maart 2020 om 11:00

Coronamaatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april

Nieuwsbericht | 31-03-2020 | 19:00 Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven.

Wij hopen ook dat iedereen de voorzorgsmaatregelen goed in acht neemt en wensen iedereen veel succes met de strijd tegen het coronavirus. Samen zijn we sterk.

Beste bezoekers van Overloon nieuws als jullie een bericht doen bijvoorbeeld van afmeldingen van activiteiten van coronavirus kun je het beste via de mail doen info@overloonnieuws.nl

TERUGKIJKEN: Kabinet kondigt nieuwe maatregelen aan vanwege coronavirus

Beëindiging seizoen SJIL en Kindervakantieweek

Beste ouders en kinderen,

Een paar weken geleden hebben wij jullie al laten weten dat alle activiteiten van SJIL die gepland stonden tot 1 juni niet door kunnen gaan i.v.m. de overheidsmaatregelen ter verdere verspreiding van het coronavirus.

Onlangs heeft het kabinet aangekondigd dat de regels voor kinderen onder 12 jaar versoepeld worden, maar ook dat het verbod op evenementen na 1 juni zal blijven gelden. Hierop hebben wij besloten ook de laatste activiteiten die in de maand juni gepland stonden, niet door te laten gaan. Dit betekent dat het seizoen 2019/2020 voor SJIL nu helaas ten einde is. Ook de Kindervakantieweek zal dit jaar niet plaatsvinden. Wij vinden het jammer dat we, samen met de organisatie van de KVW, deze beslissing hebben moeten nemen, maar hebben uiteraard begrip voor de maatregelen en richtlijnen van de overheid en geven hier dan ook gehoor aan.

Wij gaan ons nu richten op het bedenken en regelen van superleuke activiteiten voor volgend seizoen en hopen iedereen dan terug te zien! Via deze weg willen wij alle kinderen, ouders én vrijwilligers van SJIL en KVW heel erg bedanken voor jullie inzet en gezelligheid afgelopen jaar! Hoewel het seizoen kort was, hebben wij er desondanks tóch van genoten. Het is ontzettend leuk om het plezier van de kinderen te zien en bijzonder om te merken dat zoveel Overloonse mensen SJIL en KVW een warm hart toedragen en een handje willen helpen. Hopelijk zien we iedereen volgend seizoen weer terug!

Met vriendelijke groet,
bestuur SJIL en organisatie KVW

informatie op de website van de sjiloverloon https://www.sjiloverloon.nl/

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs.Dit heeft ook gevolgen voor activiteiten hier Een overzicht:Lees meer »

Kindervakantieweek gecanceld

In verband met de overheidsmaatregelen ter verdere verspreiding van het coronavirus, is de Kindervakantieweek voor 2020 helaas afgelast.meer informatie op de website van de sjiloverloon op https://www.sjiloverloon.nl/kindervakantieweek of op facebook. https://www.facebook.com/KindervakantieweekOverloon/

Alle items van Ontmoetingspunt 't Helder Overloon t/m 1 juni gecanceld

31 maart en 14 april tweedaagse workshop 'Op weg naar Heling'

1 april Balance your limits

11 april Dagworkshop beeldhouwen

8-9-10 mei Expositie door Anneke Oude Lansink en Siny Brakhuis

17 mei Gevoel in Mij - Pallet & Joep van Leeuwen 2 optredens

24 mei Frühshoppen met Freunde Echo

Mocht je hierover vragen hebben of aanvullende informatie willen, Voor meer informatie op  www.helder-overloon.com.

aantal voorstellingen openluchttheater gecanceld.

In verband met de situatie waarin we verkeren met betrekking tot het corona-virus is een aantal voorstellingen gecanceld. 

Hoe een en ander er deze zomer uit komt te zien is op dit  moment nog niet helemaal duidelijk.

Wij doen ons best om een zo'n leuk mogelijk programma in elkaar te zetten!

Voor de allerlaatste nieuwtjes kijk voor meer inf op https://openluchttheateroverloon.nl/  en op  facebookpagina. Facebook/openluchttheateroverloon 

Liturgische vieringen en Inloopochtend afgelast

Naar aanleiding van de meest recente overheidsmaatregelen hebben de bisschoppen besloten om af te zien van alle publiekelijk toegankelijke kerkelijke vieringen tot en met Pinksteren. Hieronder vallen dus ook de stille missen op weekdagen, zoals die tot dusver doorgang vonden. Met betrekking tot kerkelijke uitvaarten volgen binnenkort nadere richtlijnen. De pastores blijven beschikbaar voor de ziekencommunie en het sacrament van de zieken.

  • Ook de TV-uitzendingen vanuit de Theobalduskerk komen hierdoor te vervallen. Op, onder andere, Nederlandse, Belgische en Duitse TV-zenders kunt u op zondagmorgen een eucharistieviering volgen.
  • Wanneer de mogelijkheden om gewijde palmtakjes en wijwater op te halen bekend zijn, worden deze gepubliceerd op de website van onze parochie.
  • Misintenties, die al eerder opgegeven zijn, zullen, wanneer er weer weekendvieringen in de Theobalduskerk plaatsvinden, afgelezen worden. Zoveel mogelijk in overleg met de aanvragers.

Wat rest is vertrouwvol gebed, met name voor hen die het meest getroffen zijn, immers "onze hulp is in de naam van de Heer”.

Meer info op bron:https://www.theobaldusparochie.nl/ovloon-kerkberichten.html

Lônse Kroegentocht Oranje Editie afgelast

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus en COVID-19 is de Lônse Kroegentocht die gepland stond op Zondag 26 April afgelast.

Mocht je hierover vragen hebben of aanvullende informatie willen, Voor meer informatie op https://www.facebook.com/lonsekroegentocht/

voorlopig ritten tourrit Oldtimer Vriendenclub De Vlotter afgelast

Wegens het Coronavirus zullen de voorlopig ritten vervallen.

Hopelijk jullie daarna weer te kunnen verwelkomen op ? We laten het weten als het weer kan! tourrit Oldtimer Vriendenclub De Vlotter Blijf gezond allen.

Meer info op www.de-vlotter.nl

lichtjes op de oorlogsgraven afgelast

"The candle army" plaatst op kerstavond  massaal lichtjes op de oorlogsgraven. We kunnen op 4 mei niet de gevallenen niet herdenken zo als we dat gewend zijn. Zullen we dan als  "The candle army" op 4 mei om acht uur met z'n allen voor je eigen woning gaan staan en de twee minuten stilte in acht nemen. Hou wel de geldende voorschriften daar bij in acht!

Voor meer informatie,https://www.facebook.com/Lichtjesopoorlogsgravengemeenteboxmeer/. , www.facebook.com/Veteranen-Gemeente-Boxmeer 

Jeugdkamp SSS’18 afgelast

Helaas moeten wij jullie mededelen dat het jeugdkamp van SSS’18 is afgelast. Ontzettend jammer maar volledig begrijpelijk gezien de huidige situatie. Ieders gezondheid heeft op dit moment de hoogste prioriteit. Wij kijken uiteraard nu al uit naar de volgende editie! 

Sportieve groet, 

Leiding jeugdkamp

Meer info op https://www.sss18.nl/.   https://www.facebook.com/JeugdvoetbalkampOverloon/

groepstrainingen Zaalvoetbalschool TOF geannuleerd 

Hopelijk kunnen over een paar weken de groepstrainingen weer doorgaan.

Mocht je op dit moment een keer individueel (met de voorgeschreven afstand uiteraard!!!) willen trainen, dan bel/app 0612294226.

meer informatie  http://www.zaalvoetbalschooltof.nl/index.php   https://www.facebook.com/zaalvoetbalschoolTOF/

workshop vrij schilderen geannuleerd Ontmoetingspunt ’t Helder 

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus en COVID-19 is de vrij schilderen die gepland stond op vrijdag 20 maart afgelast.

Mocht je hierover vragen hebben of aanvullende informatie willen, Voor meer informatie op  www.helder-overloon.com.

concert met Tufaranka geannuleerd

Helaas hebben wij het Paaszaterdag concert met Tufaranka moeten annuleren wegens de richtlijnen van het RIVM. Wij hopen echter u allen gezond weer te zien op Paaszaterdag 2021. Allen veel sterkte gewenst in de komende maanden. Optredens die helaas ook gecanceld zijn; Groesbeek, Geffen en Kessenich.

Gelukkig hebben wij met Túfaranka de afspraak kunnen maken dat zij volgend jaar toch naar Overloon komen, en wel op Paaszaterdag 3 april 2021.

Degenen die al een entreekaartje betaald hebben, ontvangen het betaalde bedrag terug. 

Verdere info kunt u vinden op onze website www.blaaskapel.nl of op https://nl-nl.facebook.com/blaaskapel.freundeecho

lustrumfeest Hondenschool Brabant-Limburg geannuleerd

Al een paar maanden ben ik bezig om een programma te maken voor mijn lustrumfeest 18 april a.s. Ik heb echter besloten dat ik het moet annuleren. Heel erg jammer, maar ik denk het beste voor nu.

Ik wens iedereen veel gezondheid en hopelijk kunnen we elkaar snel weer zien.

Meer info op https://www.hondenschoolbrabantlimburg.nl/.  https://www.facebook.com/hondenschoolbrabantlimburg/

Kleffenloop Afgelast

Het bestuur en de organisatie  hebben besloten dat de Kleffenloop dit jaar niet door gaat.

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus en COVID-19 is de PLUS Kleffenloop 2020 die gepland stond op 19 april afgelast.

Mocht je hierover vragen hebben of aanvullende informatie willen, dan kun je contact opnemen met  Willem Schimmel, e-mail: wedstrijdsecretariaat@avsportingboxmeer.nl

Voor meer informatie bezoek: www.avsportingboxmeer.nl of www.facebook.com/avsportingboxmeer.

speeltuin Gewoon Buiten tot nader order gesloten

Helaas is het ook voor speeltuin Gewoon Buiten niet mogelijk langer open te blijven wegens het coronavirus. Zoals in de persconferentie bekend is gemaakt zullen alle openbare gelegenheden gesloten worden en dus ook het museumpark. Wij willen vanzelfsprekend ook bijdragen aan het zo snel mogelijk verdrijven van het virus, ook als dat op deze manier moet.

Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om tot nader order te sluiten. Wij rekenen op uw begrip!

Wij hopen u na deze periode weer volop te mogen ontvangen.

 Mvg Bestuur stg Recreatie en Meer

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Het meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/

Kijk de alle foto’s van de Speeltuin gewoon Buiten op https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten

collectanten Verjaardagenactie Overloon tot nader order afgelast

Ook vanuit het bestuur van de verjaardagenactie hebben wij maatregelen rondom het Coronavirus genomen.

Wij hebben onze collectanten gevraagd om in ieder geval tot 6 april het feliciteren en daarmee collecteren op te schorten. 

We gaan ervan uit dat iedereen deze beslissing snapt en hopen in april alsnog de jarigen van maart te mogen feliciteren! 

Voor alle (bijna) jarigen in ieder geval een fijne, gezonde verjaardag! 

Meer info op https://www.facebook.com/Verjaardagenactie-Overloon

LR St. Joris & PC De Bosruiterkes Dressuurwedstrijd Overloon 4 & 5 april Afgelast

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus en COVID-19 is de dressuurwedstrijd die gepland stond op 4 en 5 april afgelast.

Mocht je hierover vragen hebben of aanvullende informatie willen, dan kun je contact opnemen met wedstrijdsecretariaat via wedstrijd@rijverenigingoverloon.nl.

Meer info op de Website van de bosruiterkes op https://www.rijverenigingoverloon.nl of op facebook facebook.com/rijverenigingoverloon

Gemeenschapshuis De Pit activiteiten tot nader order afgelast

Wegens het Coronavirus zal de Pit per direct sluiten tot 6 april.en gaat de op Zaterdag 18 april 2020

'De Duivelsbrug'Mannen van Naama tot nader order afgelast

Wegens het Coronavirus zal de Pit per direct sluiten tot 6 april.en gaat op Zaterdag 18 april 2020 'De Duivelsbrug'Mannen van Naam tot nader order afgelast

Hopelijk jullie daarna weer te kunnen verwelkomen in de Pit!

Blijf gezond allen.meer info op https://www.depitoverloon.nl/index.php https://www.facebook.com/DePitOverloon/

Circuit Duivenbos GESLOTEN

Helaas moeten MSV Overloon ook mededelen dat we in verband met coronavirus is de crossbaan gesloten is

Meer info op https://www.msvoverloon.nl/  https://www.facebook.com/people/Msv-Overloon/

SJIL activiteiten tot nader order afgelast

Wegens het Coronavirus zullen de activiteiten van SJIL tot 6 april komen te vervallen.

Hopelijk jullie daarna weer te kunnen verwelkomen bij de SJIL!

Blijf gezond allen.

Meer info op https://www.facebook.com/SJILoverloon/

Theobaldusgilde activiteiten tot nader order afgelast

ook het Sint Theobaldusgilde sluit vanaf nu,  de deuren tot 6 April voor al onze activiteiten.

Meer info op https://www.facebook.com/Theobaldusgilde/

KBO-Overloon en SWOGB activiteiten tot nader order afgelast

Met dit gegeven en om onnodig risico te nemen, heeft het bestuur van KBO Overloon het navolgende besloten:Zodra de situatie normaliseert en de activiteiten weer kunnen starten, ontvangt u hiervoor tijdig bericht.

Het is raadzaam de berichtgeving van de RIVM en de website van KBO Overloon goed in de gaten te houden.

Wij rekenen op uw begrip voor dit besluit.

Met vriendelijke groet,

Bestuur KBO Overloon

Meer info op https://www.kbo-overloon.nl/

Alle  EHBO lessen opgeschort 

EHBO vereniging Overloon In verband met het corona virus zijn wij genoodzaakt om de lessen reanimatie en AED voor niet leden van onze vereniging, en de herhalingsles voor onze eigen leden in de maand maart te annuleren.meer info op https://www.facebook.com/ehboverenigingoverloon/

Liturgische vieringen tot 31 maart afgelast

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus scherpen de bisschoppen in Nederland de al eerder getroffen maatregelen aan. Alle publieke liturgische vieringen op zaterdagavonden en zondagen worden tot 31 maart afgelast. Hiermee sluiten de bisschoppen aan bij het recente advies van de overheid en het RIVM. De weekvieringen in kleine kring gaan wel door op de gebruikelijke locaties.

Daarnaast zal pastoor van der Sluis in St. Anthonis een eucharistieviering verzorgen in 'de Schakel' op de zaterdagen 14, 21 en 28 maart om 09.00 uur, de maandagen 16, 23 en 30 maart om 09.00 uur en donderdag 19 maart om 19.00 uur (b.g.v. Hoogfeest Heilige Jozef).

Wij hopen op uw begrip en rekenen op uw medewerking.

Meer info op https://www.theobaldusparochie.nl/

T.P. Loonse Duinen, Activiteiten opgeschort

als vereniging zullen de richtlijnen zoals die gecommuniceerd worden door de KNLTB aan te houden. Dit houdt in dat alle sportevenementen worden afgelast tot en met 31 maart.

Wat houdt dit concreet in voor onze vereniging?

  • De Algemene Ledenvergadering van donderdag 27 maart zal worden verplaatst naar een datum die later nog gecommuniceerd zal worden.
  • De kantine zal tot en met 31 maart gesloten zijn.
  • De wintercompetitie zal tot en met 31 maart niet worden gespeeld. Dit houdt in dat ook de geplande afsluiting niet doorgaat. Maandag besluit de commissie wat er verder zal gebeuren met de afsluitingsavonden.
  • Trainingen afhankelijk van de groepsgrootte (max. 4 personen per baan en trainer) en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden.
  • Alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten worden afgelast tot en met 31 maart.
  • Voor de Tenniskids zijn de speeldata van 22 en 29 maart afgelast, deze zullen worden ingehaald op een later tijdstip. Voor meer informatie neem contact op met de jeugdcommissie, via jeugdcommissie@tploonseduinen.nl

Daarnaast krijgen we ook vragen over de voorjaarscompetitie (senioren), hier zijn echter nog geen uitspraken over gedaan door de KNLTB waar deze pas op 4 april van start zal gaan en de huidige maatregelen allemaal gelden tot en met 31 maart. Vooralsnog gaat de voorjaarscompetitie dus nog gewoon door.

Meer info op https://www.tploonseduinen.nl/ https://www.facebook.com/tennisenpadelloonseduinen/

Afgelasting wedstrijden en trainingen DES Vierlingsbeek

Kampioenswedstrijd DES (V) C1 – Gazelle C1 sporthal Raaijhal 

De KNKV heeft zojuist besloten alle wedstrijden van Noord-Brabantse verenigingen tot en met komend weekend af te lassen. Omdat het advies is om alle sociale contacten tot een minimum te beperken worden de trainingen van alle teams afgelast.meer info  http://www.des-vierlingsbeek.nl/.  https://www.facebook.com/desvierlingsbeek/Kampioenswedstrijd DES (V) C1 – Gazelle en  In verband met Covid-19, Coronavirus is deze wedstrijd afgelast.

21 maart Renuwal in Raaijhal gaat niet door

I.v.m. de corona pandemie is het optreden van de Renuwal band op 21 maart in de Raaijhal helaas geannuleerd. Het optreden wordt verplaatst naar medio september/oktober. Volg Raaijhal Overloon op fb dan bent u altijd op de hoogte van alle activiteiten.

N.a.v. de persconferentie van 18.00 uur door de overheid, volgen ook wij de zojuist bekende maatregelen van de overheid op. Daarom is de Raaijhal noodgedwongen, zoals het er nu uitziet, zeker t/m 5 april, de deur te sluiten.Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopelijk tot snel weer ziens in de Raaijhal! Met vriendelijke groet,

Petra en Harold Goemans  Raaijhal Overloon           

Raaijweg 15-17 l 5825 AL Overloon 

Meer info op https://www.raaijhal.nl/.  https://www.facebook.com/raaijhal.overloon/

De Lonse bieb ook dicht!

Op grond van de ontwikkelingen rondom Corona-virus sluiten vanaf morgen, zaterdag 14 maart, alle bibliotheken van BiblioPlus.

De Lónse Bieb sluit bij het besluit van Biblioplus aan!

Dit betekend dat we vandaag nog open zijn tot 17.00 uur! Wil je nog boeken lenen, dan staan onze vrijwilligers tot 17.00 uur voor u klaar!!

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 (het Coronavirus) van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en nemen de adviezen dan ook heel serieus.

BIBLIOTHEKEN GESLOTEN VANAF ZATERDAG 14 MAART

Vanaf zaterdag 14 maart zijn al onze Bibliotheken tot nader order gesloten voor publiek om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Onze online dienstverlening is vanaf zaterdag 14 maart 16.00 uur ook niet beschikbaar vanwege de overgang naar een nieuw bibliotheeksysteem. Kijk voor meer info over deze omzetting op: www.biblioplus.nl/gajemee

ACTIVITEITEN GEANNULEERD

De activiteiten die gepland staan t/m maandag 31 maart zijn geannuleerd. Heb je een ticket gekocht? Dan krijg je je geld terug. Je kan een mail van ons verwachten.

We vertrouwen op je begrip en medewerking.meer info op https://www.facebook.com/deLonseBieb/

Start to Run Activiteiten opgeschort

Overloon: de trainingen vinden plaats op zaterdagochtend 09:00 uur. De eerste training start op zaterdag 7 maart 2020 bij Sporthal De Raaijhal aan de Raaijweg 15-17. Er is ruimte voor maximaal 25 hardlopers.

Trainingsdata Overloon:

  • 7 - 14 - 21 - 28 maart 2020

A.V. Sporting Boxmeer als club besloten om ale activiteiten van A.V. Sporting in Overloon en Boxmeer t/m 31 maart 2020 op te schorten.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we dit zo spoedig mogelijk communiceren. 

Het bestuur van A.V. Sporting Boxmeer meer info via de website van avsportingboxmeer www.avsportingboxmeer.nl. en op www.facebook.com/pages/Atletiekvereniging-Sporting-Boxmeer 

Trainingen en wedstrijd van ORC Black Bulls afgelast

Update COVID19 virus: De sportkoepel NOC*NSF heeft het advies gegeven om alle sporwedstrijden en -evenementen in Brabant tot en met komend weekend af te gelasten. De reden hiervoor is dat alle Brabantse sportverenigingen hiermee bijdragen aan het minimaliseren van onderlinge sociale contacten.

ORC Black Bulls volgt de beslissingen en adviezen welke door RIVM en NOC*NSF gemaakt worden met betrekking tot het z.s.m. indammen van het virus.

Om die reden zullen alle trainingen (jeugd & senioren) tot en met komend weekend (15 mrt) worden afgelast!

Eveneens zijn de heren en dames wedstrijden voor komend weekeinde afgelast! Zie voor meer informatie onderstaande link:
https://www.rugby.nl/…/het-coronavirus-en-rugby-activiteite…

Voor het verdere verloop zal steeds een update worden geplaatst.

Groen Schoolplein Overloon NLdoet gaat niet door

De werkgroep Groene Schoolplein Josefschool heeft besloten om de NLdoet activiteiten van aanstaande zaterdag NIET door te laten gaan. Gezien de oproep van burgemeester Van Soest alsmede de landelijke NLdoet organisatie om ook kleine evenementen in Brabant te annuleren wegens het Corona virus, is het besluit genomen om ook bij het Groene Schoolplein aan sociale onthouding te doen en gaan de activiteiten niet door.

Wij willen de vrijwilligers die zich hadden opgeven, alsnog bedanken voor hun aanmelding.

We zijn in overleg of we de activiteiten later in het jaar alsnog inplannen. Hierover zal t.z.t. worden gecommuniceerd.

 

Gemeentelijke dansdag in Gemeenschapshuis “De Pit” in Overloon Op zaterdag 14 maart a.s gaan niet door wegens het coronavirus

De jaarlijkse volksdansmiddag voor diverse dansgroepen uit de gemeente Boxmeer vindt plaatst op zaterdag 14 maart 2020. Iedereen is welkom in De Pit in Overloon op deze middag van 14.00 tot 16.30 uur.Entree is gratis.

Op zaterdag 14 maart a.s. wordt de jaarlijkse dansdag van de gem. Boxmeer gehouden. Deze wordt georganiseerd door de SWOGB, in samenwerking met de dansdocenten.

Zoals we allen weten, is bewegen goed voor iedereen, maar zeker ook voor senioren is het juist extra belangrijk om te blijven bewegen. Het werelddansen is een activiteit waar de deelnemers veel plezier aan beleven. Het geeft een positief effect op lichamelijke, geestelijk en sociaal welzijn. Het wordt begeleid door gediplomeerde MBvO docenten die wekelijks in de groepen bezig zijn met het herhalen en/of aanleren van een nieuwe dans.

Tijdens deze middag is de zitdansgroep van de Weyerdonk, ook aanwezig. Zij laten een aantal dansen zien, die uitgevoerd worden vanuit de stoel.

Bent U op zoek naar een leuke en gezellige bewegingsactiviteit, kom dan gerust, vrijblijvend een kijkje nemen op zaterdag 14 maart van 14.00u tot 16.30u in de Pit in Overloon.

Vandaag is de richtlijn van Brabant in werking gesteld: vermijd zoveel mogelijk sociale contacten.Dus we gaan vanaf heden ( dinsdag 10 maart) tot nader bericht geen activiteiten meer aanbieden.

Bron:https://onsthuus.nl/

Alle activiteiten van SSS’18 vinden geen doorgang tot en met maandag 16 maart!!

Inmiddels zijn alle wedstrijden in het betaald- en amateurvoetbal tot en met 31 maart afgelast. Dit om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Het bestuur van SSS’18 heeft in lijn met de adviezen van het RIVM en de KNVB besloten om alle activiteiten (trainingen, wedstrijden en bijeenkomsten) tot nader orde geen doorgang te laten vinden. De kantine en het sportpark blijven ook tot nader orde gesloten.

Via de website en onze sociale mediakanalen worden updates gecommuniceerd.

Wij vertrouwen op ieders medewerking en begrip.

Sportieve groet,
Bestuur SSS’18

https://www.sss18.nl/

NL Doet Overloon Holthees Smakt gaat vrijdag 13 maart niet door

Dat is voor iedere aangemelde klus anders.

Onze dag is met kwetsbare ouderen daarom in overleg met NL Doet besloten om deze dag te verzetten naar donderdag 23 juli van 10.30 tot 16.00 uur dezelfde locatie.

NL Doet hanteert de aanwijzing van het RIVM.

Iedereen krijgt t.z.t. een nieuwe uitnodiging.

De gasten die reeds hebben betaald en niet kunnen  op de nieuwe datum krijgen dan het geld terug.

Meer info op http://zonnegroet-ohs.nl/actuele-informatie/

Oorlogsmuseum  vanaf  maandag 16 maart ‘tot nader order’ gesloten

De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop. Naar aanleiding van de laatste adviezen van onze veiligheidsregio en het RIVM hebben wij besloten om Oorlogsmuseum Overloon per 16 maart tot een nader te bepalen moment te sluiten voor publiek.
Dit betekent ook dat er niet gefietst kan worden over onze fietsbrug tot nader order.

Wij nemen in elk geval contact op met alle groepen die een programma hebben gereserveerd in de periode van 16 tot en met 31 maart.

Mocht er iets wijzigen aan deze situatie dan zullen we dat laten weten via onze website en onze social media kanalen.

Militracks 2020

Met nog 9 weken te gaan tot Militracks op 16-17 mei, en met de voorbereidingen goed op schema, hebben we besloten om de beslissing over het al dan niet laten dóórgaan van Militracks 2020 tot half april uit te stellen.

Hoe dat besluit ook uitvalt, we zullen dat in alle duidelijkheid naar buiten brengen via onze Facebook kanalen en op onze museum- en Militracks website. Maar met de situatie zoals die nu is, maken we die keuze dus half april.

Er kan een hoop gebeuren in de tussentijd. Iedereen veel wijsheid gewenst. En volhouden.

We hopen jullie natuurlijk snel weer te mogen begroeten in ons museum!

De fietsbrug door het museum is vanaf 14 maart volledig gesloten, in eerste instantie t/m 31 maart, in verband met het coronavirus en de maatregelen hiertegen.

meer info op bron: https://www.oorlogsmuseum.nl/nl/https://www.facebook.com/oorlogsmuseumoverloon  www.militracks.nl    www.facebook.com/Militracks 

ZooParc Overloon vanaf zaterdag 14 maart  ‘tot nader order’ gesloten

Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus van het RIVM, de Nederlandse overheid, de Brabantse Veiligheidsregio’s en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) is Zooparc Overloon vanaf zaterdag 14 maart tot nader orde gesloten. Hiermee nemen we het welzijn van onze bezoekers en medewerkers in acht. In overleg met de betreffende Veiligheidsregio bekijken we wanneer en onder welke omstandigheden het park weer geheel of gedeeltelijk open kan. Het welzijn van de dieren komt niet in het gedrang.meer info op bron: https://www.zooparc.nl/.  https://www.facebook.com/zooparcoverloon

Bostival '20 - Overloon gaat niet door

*Update rondom coronavirus, naar aanleiding van de nieuwe maatregelen/adviezen omtrent coronavirus gaat aankomend weekend niet door.

Vrijdag 13 Maart - Fabulous 90's DJ Team & Hitmaestro

Zaterdag 14 Maart - Still Blue Band
Vroege vogel actie - Ben je voor 21:30 binnen slechts €5,00 entree

Check ons evenement -> Bostival '20 - Overloon

 meer Info ? Klik hier..

PLUS Verbeeten-Overloon

PLUS Verbeeten-Overloon volgen constant de ontwikkelingen rondom COVID-19 en nemen zoveel mogelijk de adviezen van oa RIVM, PLUS en CBL in acht. Alles om verdere verspreiding te voorkomen en/of te beperken. In dit geval doen we ook een beroep op jullie, onze klanten. Wij vragen, indien mogelijk, (contactloos) te pinnen. Dit om handcontact te beperken.

Goed om te weten:

Indien je toch contant wenst te betalen, dan graag het geld neerleggen op aanwijzing van de kassamedewerker,

Normaal gesproken geven we het wisselgeld, de (spaar)zegels en de kassabon in de hand, maar voorlopig leggen we het op de kassa,

Wij maken de PIN terminals tussentijds regelmatig schoon.

Ps. Via je bankpas/mobiele telefoon is het (vaak) mogelijk om contactloos te betalen. Hierbij is er ook via de bank een mogelijkheid om de limiet hoger te zetten dan de standaard 25 euro.

Vragen over het coronavirus? Neem dan contact op via 0800-1351.

Dit telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur.

meer informatie vindt u op de website RIVM https://www.rivm.nl/

Noodverordening in verband met Coronavirus 

Vanaf vrijdag 13 maart 2020 is bijgevoegde noodverordening van kracht in onze veiligheidsregio.Dit betekent dat de voorzitter van de Veiligheidsregio Brabant-Noord heeft besloten om ter bescherming van de veiligheid en de gezondheid alle openbare samenkomsten/activiteiten/wedstrijden/theaters/musea met meer dan 100 personen te verbieden.


«   »