overloon nieuws

Home » Nieuws » Oorlogsmuseum en ZooParc  nemen wel maatregelen vanwege het coronavirus

Oorlogsmuseum en ZooParc  nemen wel maatregelen vanwege het coronavirus

Gepubliceerd op 12 maart 2020 om 20:26

Oorlogsmuseum en Overloon ZooParc ‘tot nader order’ gesloten

Oorlogsmuseum  vanaf  maandag 16 maart ‘tot nader order’ gesloten

De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop. Naar aanleiding van de laatste adviezen van onze veiligheidsregio en het RIVM hebben wij besloten om Oorlogsmuseum Overloon per 16 maart tot een nader te bepalen moment te sluiten voor publiek.
Dit betekent ook dat er niet gefietst kan worden over onze fietsbrug tot nader order.

Wij nemen in elk geval contact op met alle groepen die een programma hebben gereserveerd in de periode van 16 tot en met 31 maart.

Mocht er iets wijzigen aan deze situatie dan zullen we dat laten weten via onze website en onze social media kanalen.

Militracks 2020

Met nog 9 weken te gaan tot Militracks op 16-17 mei, en met de voorbereidingen goed op schema, hebben we besloten om de beslissing over het al dan niet laten dóórgaan van Militracks 2020 tot half april uit te stellen.

Hoe dat besluit ook uitvalt, we zullen dat in alle duidelijkheid naar buiten brengen via onze Facebook kanalen en op onze museum- en Militracks website. Maar met de situatie zoals die nu is, maken we die keuze dus half april.

Er kan een hoop gebeuren in de tussentijd. Iedereen veel wijsheid gewenst. En volhouden.

We hopen jullie natuurlijk snel weer te mogen begroeten in ons museum!

De fietsbrug door het museum is vanaf 14 maart volledig gesloten, in eerste instantie t/m 31 maart, in verband met het coronavirus en de maatregelen hiertegen.

meer info op bron: https://www.oorlogsmuseum.nl/nl/https://www.facebook.com/oorlogsmuseumoverloon  www.militracks.nl    www.facebook.com/Militracks 

ZooParc Overloon  sluiten vanaf zaterdag zaterdag 14 maart  tot ‘nader order’ de deuren.

Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus van het RIVM, de Nederlandse overheid, de Brabantse Veiligheidsregio’s en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) is Zooparc Overloon vanaf zaterdag 14 maart tot nader orde gesloten. Hiermee nemen we het welzijn van onze bezoekers en medewerkers in acht. In overleg met de betreffende Veiligheidsregio bekijken we wanneer en onder welke omstandigheden het park weer geheel of gedeeltelijk open kan. Het welzijn van de dieren komt niet in het gedrang.meer info op bron: https://www.zooparc.nl/.  https://www.facebook.com/zooparcoverloon

Lees ook Deze activiteiten zijn afgelast vanwege het coronavirus https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/408664_evenementen-coronavirus


«   »