overloon nieuws

Home » Nieuws » Dit is het nieuwe logo van overloon nieuws

Dit is het nieuwe logo van overloon nieuws

Gepubliceerd op 6 april 2020 om 19:32

Met trots presenteren ik mijn nieuwe logo Met dank aan Ictoria B.V voor het ontwerp.

Wilt u een website of een webshop laten bouwen óf juist een werkplek met maatschappelijke meerwaarde? Hou je vast, want sinds een jaartje is dit mogelijk! Niet helemaal in Utrecht of in Maastricht. Nee, juist héél dichtbij, namelijk in Boxmeer.In Boxmeer wordt bij Ictoria B.V. met veel plezier en passie gewerkt aan het overbruggen van de afstand tot de arbeidsmarkt voor onze opgeleide talenten. Talenten die weinig kansen hebben gekregen in de maatschappij vanwege hun afstand tot de arbeidsmarkt. Wilt u hierbij het verschil maken en talenten optimaal benutten? Gun Ictoria B.V. en daarmee onze talenten uw opdracht en draag bij aan een inclusieve maatschappij!

image001-3.png

Ictoria B.V. voelt zich in dit kader ook bijzonder bevoorrecht om het nieuwe logo te hebben mogen ontwerpen voor deze regionale dorpswebsite, waar het gaat over groot en klein nieuws over Overloon en Omstreken. Ook speciaal voor u, als bezoeker én lezer van deze website, hebben wij een speciale actie ontwikkeld om uw business – ondanks de virus – op gang te kunnen blijven houden. Bent u als organisatie toe aan een geheel nieuwe website of een nieuwe webshop en dat voor maar maximaal € 750,- exclusief BTW? Of heeft u behoefte aan werken op afstand tegen een gereduceerd tarief of bent u toe aan een mooie logo voor uw prachtige stichting of vereniging?

Wilt u uw business toch draaiende houden gedurende deze crisistijd én tevens bijdragen aan sociaal maatschappelijk ondernemen? Maak het verschil door uw opdracht uit te besteden aan Ictoria B.V. en mail dan naar info@ictoria.nl of neem telefonisch contact op via 085-8769214.het kantoor is gevestigd aan de Koorstraat 53, 5831 GH https://ictoria.nl  https://www.facebook.com/ictoria.nl/


«   »