overloon nieuws

Home » Nieuws » Willeke Boom  Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Willeke Boom  Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Gepubliceerd op 24 april 2020 om 13:22

Op vrijdag 24 april vond de jaarlijkse lintjesregen plaats in aangepaste vorm.Vanwege het coronavirus was er dit keer geen feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis van Boxmeer.

In plaats daarvan heeft burgemeester Van Soest, volgens de richtlijnen van de Kanselarij der Nederlandse Orden, op vrijdagochtend 12 inwoners van de gemeente Boxmeer telefonisch medegedeeld dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om hen te benoemen in een ridderorde.

De daadwerkelijke uitreiking van de lintjes vindt later dit jaar plaats, hiervoor wordt landelijk één moment bepaald dat afhangt van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

We zijn bijzonder trots op de volgende inwoner

Mevrouw W.J.P.H. (Willeke) Boom-Arts - Overloon

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

MevrouwWilleke Boom -Arts is al 45 jaar een actief lid van het Sint Theobaldusgilde in Overloon.

In 1994 werd zij het eerste vrouwelijke bestuurslid van het gilde. Van 2008 tot 2017 was zij de eerste vrouwelijke secretaris en sinds 2017 is zij de eerste vrouwelijke voorzitter / hoofdman. Naast haar bestuurstaken is zij de stuwende kracht achter de vele activiteiten waar het gilde bij aanwezig is én de activiteiten die het gilde zelf organiseert. Tevens is zij muzikant en plaatsvervangend dirigent bij de Drumshowband.

website www.sinttheobaldusgilde.nl facebook www.facebook.com/Theobaldusgilde

meer Lintjesregen 2020 op www.boxmeer.nl/inwoners/nieuwsberichten


«   »