overloon nieuws

Home » Nieuws » Vragen over je project of evenement vanwege de coronamaatregelen?

Vragen over je project of evenement vanwege de coronamaatregelen?

Gepubliceerd op 24 april 2020 om 16:58

Als gevolg van de door de regering afgekondigde maatregelen vanwege het Coronavirus gaan veel evenementen, initiatieven en activiteiten niet op de geplande data door. Treft dit ook jouw activiteit en had je hiervoor een bijdrage toegezegd gekregen van het Cultuurfonds? Neem dan per e-mail contact op met je adviseur of contactpersoon om de financiële gevolgen te bespreken. We denken graag met je mee en zullen per situatie op zoek gaan naar de best mogelijke oplossing! 

Heb je een bijdrage van ons gekregen maar gaat jouw voorstelling, concert of project niet door vanwege de coronamaatregelen? Neem dan contact met ons op en bespreek je situatie met een van onze adviseurs.

Voor wie?
Stichtingen en verenigingen kunnen een financiële bijdrage aanvragen voor beeldende kunst, monumentenzorg, geschiedenis & letteren, muziek, theater en film, natuur, wetenschap of buurtcultuur. Het Cultuurfonds is er voor zowel amateurs als professionals. We richten ons voornamelijk op projecten in Nederland. Uitzondering hierop zijn onder andere restauraties van overzees gebouwd erfgoed: monumentale gebouwen in het buitenland die een verleden delen met Nederland. Bekijk vóór u een aanvraag gaat doen eerst of uw project voldoet aan de algemene richtlijnen.

Vragenlijst
Indien u bij het landelijk bureau van het Cultuurfonds een verzoek wilt indienen vanwege uitstel of annulering van uw initiatief of project waaraan op een eerder moment door ons een bijdrage werd toegekend, dan verzoeken wij u om deze korte vragenlijst in te vullen en met de gevraagde bijlagen toe te sturen aan uw contactpersoon bij ons fonds.

Deze vragenlijst wordt ook gebruikt door Fonds 21, VSB Fonds en de VandenEnde Foundation. U hoeft voor deze fondsen de vragenlijst (en bijlagen) dus maar één keer in te vullen.

Contact 
Veel medewerkers van het Cultuurfonds werken de komende tijd vanuit huis. Je kunt voor alle vragen en opmerkingen daarom het beste contact opnemen per e-mail. Kijk voor de contactgegevens van je adviseur of contactpersoon - bij het landelijk hoofdkantoor of de provinciale afdeling – op: www.cultuurfonds.nl/contact.

Nieuwe aanvragen
Nieuwe aanvragen voor ondersteuning van projecten en initiatieven kunnen op de gebruikelijke wijze worden ingediend. Hiervoor maak je gebruik van het online aanvraagformulier. Meer informatie over aanvragen bij het Cultuurfonds vind je op bron: www.cultuurfonds.nl/aanvragen.

 


«   »