overloon nieuws

Home » Nieuws » Steun Oorlogsmuseum Overloon

Steun Oorlogsmuseum Overloon

Gepubliceerd op 28 april 2020 om 19:24

Op Koningsdag tijdens het NOS journaal kwam  Oorlogsmuseum Overloon voorbij in een item over musea in Nederland en de financiële consequenties door de Corona-crisis. Uiteraard wordt ook ons museum zwaar getroffen als museum zonder subsidies en nu dan ook zonder bezoekers èn inkomsten.

Hartverwarmend zijn alle reacties, acties, initiatieven en hulp die spontaan worden aangeboden naar aanleiding van de uitzending. Mensen die ons een hart onder riem willen steken met een lief bericht, een helpende hand d.m.v. een goed advies, een donatie en ga zo maar door. Wat zijn we iedereen erkentelijk, mooi dat het belang van het bestaan van ons museum iedereen zo aan het hart gaat.

 

We moeten ons hoofd boven water proberen te houden totdat we weer bezoekers mogen ontvangen. Mocht jij ook een steentje bij willen dragen hoe klein of groot dan ook, dan is dat bijvoorbeeld mogelijk via onderstaande link. 

 

https://www.geef.nl/nl/doel/oorlogsmuseum-overloon/over-ons

 

Maar jullie helpen ons ook al door dit bericht te delen, zodat we onder de aandacht blijven en bezoekers straks de weg weer weten te vinden naar ons ANDERHALVE-METER-MUSEUM . 

 

Veel dank aan iedereen!

 

Zie hieronder de link naar de uitzending van de NOS. Vanaf minuut 20 vinden jullie ons verhaal.

 

https://nos.nl/uitzending/49518-nos-journaal.html  (Oorlogsmuseum is van af 25:20 te zien )

 

meer informatie vind u op bron:https://www.oorlogsmuseum.nl/nl/nieuws/

lees ook

Anderhalve meter Oorlogsmuseum

Als de Corona-crisis over is, krijgen bezoekers ruim baan in het Oorlogsmuseum in Overloon. Want dat is van levensbelang voor het voortbestaan van het museum.Het wil daarom het eerste anderhalvemetermuseum van Nederland worden.

Lees meer »

 


«   »