overloon nieuws

Home » Nieuws » Freedom! Freedom!

Freedom! Freedom!

Gepubliceerd op 4 mei 2020 om 17:13

We lopen soms wat te miepen met zijn allen maar we hebben het zo slecht nog niet! We zien alleen nu pas in wat vrijheid echt betekend.

Vanavond staan we extra stil bij onze eigen vrijheid en denk eraan: vrijheid moet je vieren!

Vanavond een dodenherdenking om nooit te vergeten, het zal leeg zijn op de dam. Wellicht des te indrukwekkender.

Helaas hadden wij even niet bij de copyrightschending van Sony music nagedacht en is een gedeelte van de muziek in ons filmpje weggehaald, het einde is echter het leukst van allemaal en dit staat er volledig op!
Speciale dank naar Partycentrum Bos voor een lied wat in ieder geval bij ons een glimlach op het gezicht heeft gebracht!

Eerder vandaag is de toespraak van wethouder Jeu Verstraaten geplaatst hier onder bron:tekst  https://www.facebook.com/SlagomOverloon/

In deze video staat, onder andere, Wethouder Jeu verstraaten stil bij de dodenherdenking. Normaliter hadden we een dienst in de kerk, dat gaat helaas niet door. Toch willen we stil staan bij vandaag!Eind van deze middag komt er een film online waar we inzetten op VRIJHEID! Want we willen ook iets te vieren hebben! informatie vind je op.Facebook  https://www.facebook.com/SlagomOverloon/

Dodenherdenking 2020

In deze video staat, onder andere, Wethouder Jeu verstraaten stil bij de dodenherdenking. Normaliter hadden we een dienst in de kerk, dat gaat helaas niet door. Toch willen we stil staan bij vandaag! Eind van deze middag komt er een film online waar we inzetten op VRIJHEID! Want we willen ook iets te vieren hebben!

Posted by Stichting Herdenking Slag om Overloon on Monday, May 4, 2020

Freedom! Freedom! voor een lied wat in ieder geval bij ons een glimlach op het gezicht heeft gebracht!

FREEDOM! FREEDOM! We lopen soms wat te miepen met zijn allen maar we hebben het zo slecht nog niet! We zien alleen nu pas in wat vrijheid echt betekend Vanavond staan we extra stil bij onze eigen vrijheid en denk eraan: vrijheid moet je vieren! Vanavond een dodenherdenking om nooit te vergeten, het zal leeg zijn op de dam. Wellicht des te indrukwekkender. Helaas hadden wij even niet bij de copyrightschending van Sony music nagedacht en is een gedeelte van de muziek in ons filmpje weggehaald, het einde is echter het leukst van allemaal en dit staat er volledig op! Speciale dank naar Partycentrum Bos voor een lied wat in ieder geval bij ons een glimlach op het gezicht heeft gebracht! Eerder vandaag is de toespraak van wethouder Jeu Verstraaten geplaatst op onze facebookpagina.

Posted by Stichting Herdenking Slag om Overloon on Monday, May 4, 2020

«   »