overloon nieuws

Home » Nieuws » Hoera we gaan weer open!

Hoera we gaan weer open!

Gepubliceerd op 31 mei 2020 om 15:49

Maandag 1 juni om twaalf uur 's middags mogen de terrassen in Overloon na dik twee maanden weer open.Waar kun je terecht om op veilige afstand op de terrassen te kunnen genieten?

Net als andere sectoren moet de horeca zich aan allerlei regels houden.Zo moet er afstand bewaard worden tussen verschillende terrasgasten en kunnen dus niet alle tafeltjes op het terras geplaatst worden.

Regels

Dit zijn de regels waar je je aan moet houden als je op een terras gaat zitten:

  • Op terrassen mogen meer dan dertig mensen zitten, als er maar genoeg plaats is.
  • Reserveren hoeft meestal niet, maar sommige cafés werken wel met reserveringen op het terras.
  • Iedereen moet aan een tafel zitten, staan mag niet.
  • Iedereen (ook het personeel) moet anderhalve meter afstand houden. Alleen als je uit één huishouden komt of maar met z'n tweeën aan een tafeltje zit, hoef je geen afstand te houden.
  • Niet de politie of boa's maar de horeca-ondernemer moet toezicht houden.
  • Als er overlast is kan de politie wel optreden.

Veel mensen hebben ernaar uitgekeken,zeker met dit mooie weer.Een drankje drinken op het terras.Sinds maandagmiddag twaalf uur kan het weer.De eerste bestellingen in Overloon zijn een feit en pakte het eerst biertje bij Grand Café Effe.Ook bij IJssalon Clevers in Overloon zaten de tafeltje al vol net naar 12:00 uur en stonden de mensen al in de rij voor een tafeltje

klik op de foto voor de vergroting


hier een overzichten de terrassen die bij mij bekend zijn bron:facebook

Partycentrum Bos 

Maandag 1 juni om12:00 is het weer mogelijk om bij ons een drankje of hapje te doen!!

Wil je graag naar het terras dit kan gewoon zonder reservering! We hebben een gedeelte waar je kan lunchen of dineren maar we hebben ook onze Biergarten hier kan je lekker borrelen!

Voor het Cafe is het verplicht te reserveren, wij willen het makkelijk en toegankelijk voor iedereen houden vandaar dat we het reserveren voor het cafe telefonisch gaan doen! Tevens kun je maximaal een uur voordat je wilt komen reserveren.

Kom je met meer dan 2 personen buiten je thuissituatie? Houdt dan minimaal 1,5 afstand. Daarnaast zijn er nog aan aantal extra regels, deze leggen wij uit bij aankomst.

Graag zien we jullie snel!

Irenestraat 8
Overloon

Routebeschrijving

Aankomende week zijn we elke dag geopend van 12:00 tot 01:00 (vrij/za tot 03:00) http://www.partycentrumbos.nl/

Grand Cafe Broer&Zus

Op Maandag 1 juni, dan verwelkomen we jullie weer met heel veel zin en goede moed bij ons op t terras of in het restaurant!

Nog niet gereserveerd voor binnen dan kan dit nog altijd via onze website of telefonisch! Voor buiten kunt u niet reserveren. Honden zijn helaas voorlopig binnen niet welkom.
U mag met 2 personen aan een tafel binnen 1,5m Komt u met meer dan 2 personen dan moet u 1,5m afstand houden tenzij u 1 huishouden bent.

Tot die tijd kunnen jullie nog wat voorproeven door gebruik te maken van onze afhaalservice Zie onze site of klik op de link:

https://www.resengo.com/code/Resengo/…

Wij staan dit zonnige weekend weer voor u klaar!

Tot snel!

Raaijweg 25
Overloon

Routebeschrijving

 

Oorlogsmuseum Overloon

Ook lekker de fiets op of aan de wandel met dit fantastische weer? Vanaf Maandag 1 juni, is het weer mogelijk om gratis door ons museum te fietsen en op het groenste terras van Overloon te toeven voor een hapje en drankje!

Reserveren voor de fietsbrug of terras is niet nodig.

Museumpark 1
Overloon

Routebeschrijving

Een bezoek brengen aan het museum is natuurlijk ook weer mogelijk, reserveer nu nog je bezoek via https://tickets.oorlogsmuseum.nl/nl/tickets

https://www.oorlogsmuseum.nl/

 

Museumzicht

U kunt bij ons reserveren voor een tafel in het restaurant (aan de deur reserveren is ook mogelijk!), maar ook voor een tafel op ons terras (niet verplicht).

Geniet u toch liever van onze heerlijke gerechten thuis? Ook na opening is het nog mogelijk om bij ons eten af te halen.
Voor ons afhaal menu zie onze website: https://museumzicht.nl/afhalen/

Vanaf 1 Juni hebben wij nieuwe openingstijden, elke dag zijn we geopend van 10:00 tot 23:30.
Uitgezonderd zondag dan zijn we al geopend vanaf 9:00!
Onze keuken is elke dag geopend tot 20:30.
Van de ijskaart en borrelkaart kunt u gebruik maken tot sluitingstijd.

Ook wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM.

Reserveren is bij ons mogelijk via telefoon, e-mail of onze website.

Telefoon: 0478-649029
E-mail: info@museumzicht.nl

Museumpark 5a
Overloon

Routebeschrijving

Website: https://museumzicht.nl/reserveren/

Tot snel! https://museumzicht.nl/

 

IJssalon Clevers

Op Maandag 1 juni, en dan mogen wij weer!

Wij staan te popelen om jullie te mogen ontvangen.

1 juni vanaf 12:00 uur. Daarna zoals jullie van ons gewend zijn dagelijks geopend van 10:30 uur tot 22:30 uur

Venrayseweg 5

Overloon

NIEUW: juni,juli en augustus ook in Thorn.Nog niet gereserveerd voor binnen dan kan dit nog altijd via onze website of telefonisch! Voor buiten hoeft u niet reserveren.https://www.clevers.nl/

 

Grand Café effe overloon

maandag 1 juni kunnen we u vanaf 12:00 uur weer verwelkomen in ons Grand Cafe.
Na een periode van sluiting vanaf zondag 15 maart 2020 zijn we blij dat we weer eindelijk open mogen gaan voor bezoekers om u lekker te laten genieten van onze producten.

In verband met RIVM richtlijnen werken we uitsluitend op basis van reserveringen. U kunt reserveren via https://reserveren.onlinegastheer.nl/… of via onze website (button: reserveren op de homepage)
Bij reserveringen die gedaan worden vanaf aanstaande maandag zal automatisch het checkgesprek geheel gedigitaliseerd plaatsvinden zodat u na reservering direct kan genieten van een lekker hapje en drankje.
Reserveringen via onze website worden direct bevestigd als we nog plaats hebben.

In ons grand cafe werken wij met drie verschillende gebieden:
Borrelen: Hier kunt u borrelen en eventueel een hapje bestellen.
Terras: Hier kunt u buiten een hapje eten
Restaurant: Hier kunt u binnen een hapje eten

Voor het borrelgedeelte verzoeken wij u om de drankjes af te halen bij onze buitenbar.

Wij werken met timeshifts van maximaal 2,5 uur. Dit kunt u ook direct terugzien bij uw reservering. Na 20.30 nemen wij geen nieuwe reserveringen aan en onze keuken is 7 dagen per week geopend tot 20.30.

In ons Grand Cafe hebben we overal duidelijk de veiligheidsprotocollen liggen en wij verzoeken u echt om deze in acht te nemen.

Ook hebben wij onze kaart geheel vernieuwd. Op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCmlJjS3NFZrOheuz3QTiO3w kunt u al een kijkje nemen en kunt u zich abonneren.

Vanaf heden zullen wij vanaf vrijdag tot en met zondag niet meer bezorgen. Uiteraard is afhalen wel mogelijk en wij verzoeken u om uw bestellingen om af te halen (voor dagen van vrijdag tot en met zondag) uiterlijk vóór 14.30 aan ons door te geven.

Wij kijken uit naar uw komst!!!!!

Met vriendelijke en culinaire groet,https://www.effe-overloon.nl/

4 oktoberplein 6b
Overloon

Routebeschrijving

Team EFFE https://www.effe-overloon.nl/

 

Boompjes Restaurant

De tuin is er bijna klaar voor! Op maandag 1 juni en dan mogen we weer open! om 12 uur is ons terras open ‘s avond genieten in onze nieuwe tuin? Reserveren kan nog, bijna vol

Irenestraat 1
Overloon

Routebeschrijving

www.boompjes-restaurant.nl

 

Steakhuys Leuke Broeders

Vanaf 4 juni zijn wij geopend van DONDERDAG t/m ZONDAG van 12:00 uur - sluit (keuken sluit om 21:30) Als u binnen wilt zitten, dient er vooraf even gereserveerd te worden.Dit kan via onze website www.leukebroeders.nl of via 0485-385338 .Heeft u vragen over onze heropening stel ze via whatsapp 0616501018

Oploseweg 30

Overloon

Routebeschrijving

 

Restaria Loon

Goed nieuws! Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om in ons zitgedeelte binnen plaats te nemen! Nog even geduld dus.. Wilt u bij ons binnen komen eten? Graag vooraf reserveren via het reserveringssysteem op onze website www.restarialoon.nl of telefonisch via 0478-641480. Reserveren is vanaf nu mogelijk! Reserveren voor een plaatsje op het terras is niet nodig. We zullen jullie bij binnenkomst de vragen stellen van het 'checkgesprek' en willen jullie vragen om de huisregels op te volgen.

Hof van loon 2

Overloon

Routebeschrijving

Hopelijk tot snel! Team Restaria Loon https://www.restarialoon.nl/

Golfbaan Overloon

Vanaf 1 juni  vanaf 12.00 uur mogen we weer open met de brasserie! Iedereen is van harte welkom voor een hapje of drankje, heerlijk terras weer! https://www.golfbaanoverloon.nl/

Kuluutweg 8
Overloon

Routebeschrijving

Mis je informatie laat het mij dan weten mailen naar info@overloonnieuws.nl


«   »