overloon nieuws

Home » Nieuws » Jouw Hond & Ik

Jouw Hond & Ik

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 19:48

Jouw Hond & Ik.Individuele hondenuitlaatservice te Overloon.

Gun jij jouw hond ook een lunchbreak?

Omdat het kan voor 1 dag of omdat het nodig is voor meerdere dagen om welke reden dan ook?

 

Jouw Hond & Ik is een individuele honden uitlaatservice met alle aandacht voor jouw hond bij jou thuis in de vertrouwde omgeving van de hond. Samen wandelen, spelen, knuffelen, hersenwerk en het herhalen van basisoefeningen is waar Jouw Hond & Ik voor staat.

 

Speciaal voor kort snuitige honden, puppy’s, oudere honden of honden die niet zo lang kunnen of mogen wandelen. We kijken samen wat fijn en haalbaar is, wat jouw hond leuk vindt of nodig heeft.

 

Mijn naam is Yvonne v/d Vorst. Ik woon in Overloon en ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten!

 

Jouw Hond & Ik... Zoveel meer dan alleen uitlaten!

 

Telefoon:              0478 – 640973

E-mail:                   JouwHond-Ik@outlook.com

Facebook:          JouwHond.Ik

Over Jouw Hond & Ik

Jouw Hond & Ik is ontstaan nadat ik 13 jaar met heel veel plezier heb gezorgd en bezig ben geweest met onze honden. Het begon met onze Engelse Bull Terriër Guus en daarop volgden nog 2 Franse Bulletjes Ties en Grad. En nu vond ik het tijd om de vele jaren ervaring en cursussen die ik gevolgd heb met onze honden met veel liefde en plezier te gaan delen.
Een individuele uitlaatservice met alle aandacht voor de hond in zijn vertrouwde omgeving. Het wandelen/ spelen en hersenwerk lijkt mij dan ook een perfecte combinatie. Dit geeft de hond nog meer uitdaging en voldoening dan alleen maar wandelen of spelen.

 

Hersenwerk is te vergelijken met denksport voor mensen. Het is zoveel meer dan een spelletje. Het is leuk, ontspant, reduceert stress, voorkomt verveling en tegelijkertijd stimuleert het mentaal en fysiek.
Het idee is dat de hond op zijn eigen manier, geconcentreerd gaat zoeken naar iets lekkers. Dit kan in de vorm van een spelletje wat daarvoor gemaakt is of ik verstop zelf het lekkers binnen- of buitens huis. De vaardigheden van de hond waar vaak weinig meer mee gedaan wordt, worden hiermee getraind.
Mijn ervaring hiermee is dat onze honden het super leuk vonden, ze werden enthousiast als ik een spelletje pakte en onze band veranderde, omdat je echt samenwerkt hierin.
Hersenwerk is ook ideaal voor pups/ oudere honden of honden die niet zo lang kunnen of mogen wandelen. Zo krijgt de hond toch voldoende uitdaging en kan hij zijn energie kwijt.

Spreekt dit je aan en wil je meer weten dan kom ik graag op bezoek voor een wederzijdse kennismaking. We nemen dan de formulieren door, bespreken jouw wensen en de mogelijkheden die ik te bieden heb en niet onbelangrijk, voelen of er een klik is samen. Nadat dit geregeld is verlaten we samen het huis en ga ik alleen naar binnen om te zien hoe jouw hond reageert als ik alleen binnenkom. Eventueel kan ik samen met jouw hond een korte wandeling maken om een eerste indruk te krijgen hoe jouw hond zich gedraagt. Dit is afhankelijk van de reactie en behoefte van jouw hond.

Mijn naam is Yvonne v/d Vorst.
Ik woon in Overloon en ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten!

Leergierige Flora!

Welkom Flora! Fijn gewandeld en daarna uiteraard nog spelletjes samen gedaan. Het uur vloog voorbij🐶🐾⚽️

Posted by Jouw Hond & Ik on Tuesday, June 23, 2020

«   »