overloon nieuws

Home » Nieuws » Psst...zo willen ze je verleiden tot een vakantie in het Land van Cuijk

Psst...zo willen ze je verleiden tot een vakantie in het Land van Cuijk

Gepubliceerd op 5 juli 2020 om 10:01

BOXMEER/CUIJK - Dit zijn vier van de tien ‘campagnebeelden’ van de nieuwe toeristische (online)campagne ‘Land van Cuijk, hét geheim van Noordoost Brabant’. Te zien zijn Unesco Maasheggen bij Oeffelt, Oorlogsmuseum Overloon, Kapucijnenklooster Velp en Beeldentuin Cuijk.

Door Dennis Greijn 03-07-20, Hiermee hoopt het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk vanaf nu vakantiegangers, maar ook eigen inwoners te verleiden voor een vakantie of dagtripje in het Land van Cuijk. 

Corona

Juist in tijden van corona dat veel Nederlanders vakantie houden in eigen land. De vijf gemeenten in het Land van Cuijk steken 35.000 euro in de nieuwe promotiecampagne.lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/maasland/psst-zo-willen-ze-je-verleiden-tot-een-vakantie-in-het-land-van-cuijk~a7dd933e/

Zie ook Toeristeninformatie in Overloon

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg ligt overloon midden in de bossen Tijdens een flinke wandeling of fietstocht ruikt u de heerlijke boslucht die u energie geeft om door te gaan. Maak een rondvaart over de Maas of een fietstocht in deze regio te ervaren. Maar er valt nog meer te ontdekken in de buurt van het overloon zoals attractiepark Toverland in Sevenum, de kasteeltuinen en thermaalbaden in Arcen en Zoo Parc en Oorlogsmuseum Overloon in Overloon. Komt u hier ook vakantie vieren? Overloon ligt in een bosrijke omgeving waar ook bezoekers graag van komen genieten. Het dorp wordt dan ook wel aangeduid als het toeristisch hart van de gemeente Boxmeer. 

meer informatie over Overloon klik hier


«   »