overloon nieuws

Home » Nieuws » Actie ‘Schijt aan de Grens helpt mee’ succesvol

Actie ‘Schijt aan de Grens helpt mee’ succesvol

Gepubliceerd op 7 juli 2020 om 10:28

Tijdens de coronaperiode had Schijt aan de Grens een missie: Iets leuks doen voor de mensen die noodgedwongen binnen moeten blijven.  En dat het geslaagd was blijkt uit de vele optredens die plaatsvonden in de maanden april, mei en juni.

foto: Jos Koenen en Jeanne van Maarseveen in actie voor Schijt aan de Grens

Zo’n twintigtal artiesten meldden zich aan naar aanleiding van de oproep die geplaatst werd in de kranten en op social media. Na een kleine aanloop stroomden ook de aanvragen binnen. Totaal hebben er meer dan 50 optredens plaatsgevonden in de voor-of achtertuin of op pleintjes. Allemaal in verschillende dorpen in de gemeente Boxmeer en de gemeente Venray, en zelfs een enkel optreden in Horst en St. Anthonis.

De reacties die de werkgroep mochten ontvangen waren hartverwarmend. ‘Dank voor het mooie optreden vanmiddag, Ma heeft ervan genoten!’. ‘Wat een super lief en gaaf idee van jullie’. ‘Jeanne en ik vonden het geweldig om het doen en hebben deze bijzondere middag al in ons hart gesloten’. Wat een bijzonder goed en mooi initiatief om mensen thuis te verrassen’. En ga zo maar door. Reacties van artiesten en van de mensen die hun tijd binnenshuis moesten slijten. 

Het was een bijzondere tijd die we niet snel zullen vergeten. Schijt aan de Grens heeft haar steentje bijgedragen en daar zijn ze bijzonder blij mee. De focus wordt nu verlegd naar het festival dat in 2021 plaatsvindt.

Tot slot bedankt Schijt aan de Grens iedereen die meegewerkt hebben dit project tot een succes te maken! Tot ziens, tot Schijt aan de Grens 2021! schijtaandegrens.nl Schijt aan de grens Facebook www.facebook.com/Schijt-aan-de-grens

Het zit erop, het was een succes!
We hebben ons steentje bijgedragen en de reacties waren geweldig, zowel van de artiesten en mensen die verrast werden met een optreden. Dank, dank, dank, tot gauw, tot Schijt aan de Grens!

Bedankt! Tot Schijt Aan De Grens!

Het zit erop, het was een succes! We hebben ons steentje bijgedragen en de reacties waren geweldig, zowel van de artiesten en mensen die verrast werden met een optreden. Dank, dank, dank, tot gauw, tot Schijt aan de Grens!

Posted by Schijt aan de grens on Thursday, July 9, 2020

«   »