overloon nieuws

Home » Nieuws » Metameer leerlingen krijgen diploma aan huis

Metameer leerlingen krijgen diploma aan huis

Gepubliceerd op 7 juli 2020 om 19:32

STEVENSBEEK | Afgelopen week kregen de leerlingen van Metameer Stevensbeek hun diploma uitgereikt. Door de coronacrisis ging dat dit jaar wel wat anders dan gewend. De mentor kwam namelijk persoonlijk bij de leerling thuis of op een door de leerlingen gekozen locatie. 

perfect georganiseerd, persoonlijke aandacht voor elke leerling en vrolijke gezichten van de geslaagden, familie en vrienden.

Britt, Demi, Sil en Noor

De vier leerlingen op de foto komen uit Overloon.

Er moest een keuze worden gemaakt over de uitreiking. Dat heeft vwo teamleider Dorine van der Zande samen met de mentoren gedaan. Er was uiteindelijk besloten dat de mentoren de diploma's persoonlijk thuis brengen, zodat alle geliefden van de leerlingen erbij konden zijn. De mentoren kwamen langs op het afgesproken tijdstip met versierde auto en cadeautje en vertelden iets over de leerling, terwijl de ouders er thuis wat leuks van maakten. Uiteraard werden ook de diploma's ondertekend.

Samen met vrienden
Als snel ontstonden er variaties. De meeste leerlingen wilden de uitreiking met één of een aantal vrienden samen vieren. Ook dat was mogelijk, meestal in de tuin van één van de leerlingen. Er zat zelfs een groep van elf leerlingen bij. Bij broertjes en zusjes kwamen beide mentoren tegelijkertijd langs.

Britt, Demi, Sil en Noor
De vier leerlingen op de foto komen uit Overloon. Britt Janssen, Demi Verhoeven, Sil van Meijel en Noor Takken en hun families vierden samen het behalen van hun diploma vmbo theoretisch-gemengd op Metameer. Het feestje was in de mooie bosrijke omgeving bij Britt thuis. De ouders hadden een perfecte sfeer gecreëerd voor dit mooie moment in hun leven. De meiden zijn al bijna hun hele leven vriendinnen. De mentor zorgde voor een persoonlijke speech bij ieder van de geslaagde, zodat ze terecht even in het middelpunt van de belangstelling stonden. Nadat het officiële gedeelte voorbij was, bleef het nog gezellig tot in de late uurtjes.lees meer op bron:https://www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/167201/metameer-leerlingen-krijgen-diploma-aan-huis-

 

Foto: Maasdriehoek - Kliknieuws.nl


«   »