overloon nieuws

Home » Nieuws » Tarotcursus door Hans Kunneman

Tarotcursus door Hans Kunneman

Gepubliceerd op 16 juli 2020 om 11:31

In een serie van acht workshops leer je hoe je zelfstandig met Tarot aan de slag kunt ongeacht je niveau. De cursus start op 1 september om de 14 dagen.

We gaan aan de hand van de kaarten samen aan de slag met de vragen die voor jou spelen.

Het kan over alles gaan dat je bezig houdt: werk, studie, relaties, het vinden van een partner, rouwverwerking, ziekte, geld etc. We zijn gericht op inzicht en op het aanboren van je intuïtie. We zijn niet gericht op toekomstvoorspelling. Het is juist goed als je niet weet wat de toekomst je brengen zal: Niets gebeurt zomaar. Alle gebeurtenissen hangen met elkaar samen en zijn uiteindelijk zinvol. Ons leven op aarde is een leerweg en heeft een bestemming. Er bestaan hogere dimensies. Als we er voor open staan kunnen we ons van daaruit laten leiden. De kaarten vormen een brug naar die hogere dimensies.

Tarot is een zeer oude symbooltaal die uitermate geschikt is om de subtiele stromen uit je onderbewuste te duiden. Een legging helpt je het verband te leren zien tussen de situatie waarin jij je bevindt en je bestemming in het leven. Het is de kunst om de juiste rust en afstemming te vinden om contact te maken met je innerlijke raadgever. Tarotcoaching helpt je daarbij. We zijn er op gericht dat je vanuit je eigen kracht de juiste antwoorden vindt.

We werken met het Rider Tarot deck. Elke week staan er kaarten centraal, waarvan je stap voor stap de betekenis beter leert kennen. Het wonderlijke van Tarot is dat – op het moment dat je werkelijk gemotiveerd bent en open staat – de betekenis van de kaarten en de leggingen je als vanzelf steeds duidelijker worden. Thuis kun je experimenteren met behulp van het in de cursus aanbevolen boek “Tarot, een open boek” van René Maas.

.Hans Kunneman is Tarotspecialist en spiritueel coach. Sinds 1983 heeft hij talloze workshops gegeven en mensen in individuele sessies mogen helpen. In 2008 publiceerde hij het boek “Vind je bron” (uitgeverij Binkey Kok), een boek over de integratie van meditatie in het dagelijkse leven en in 2019 het boek “Op weg naar Heling” over genezen op eigen kracht. Het is zijn passie om mensen te leren verbinding te maken met hun intuïtieve innerlijke kracht.  Kijkt u ook op www.tarotcoaching.nl

Start dinsdag 1 september 2020 19.30 – 21.30 uur elke twee weken. Data: 1, 15 en 29 sept. / 23 en 27 oktober 10 en 24 november / 8 december.  Totale kosten  € 110,00.

Aanmelden: hanskunneman@gmail.com of 06-21578561

 

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, 5825CE  OVERLOON (zie ook www.helder-overloon.com).


«   »