Marcel Gerrits in de landelijke finale om titel ‘Pokerkampioen

Gepubliceerd op 20 augustus 2020 om 14:54

Bijna 400 pokeraars strijden in finale om titel ‘Pokerkampioen van Nederland 19/20’. Waaronder Marcel Gerrits uit Overloon Finalisten ONK Poker 2019/2020 Combinatie van hf tickets en wildcards.

Nog maar een paar weken en dan vindt de langverwachte finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker 2019/2020 plaats. Zoals reeds bekend wordt hij online gespeeld via de mobiele app Pokerrr 2. Maar wie hebben zich nu eigenlijk allemaal gekwalificeerd voor de finale? In dit artikel benoemen we een aantal bijzondere finalisten en uiteraard krijg je ook de volledige lijst te zien!

Afsluiting van het zesde seizoen

Het heeft even geduurd, maar op 4 en 5 september zal het 6e seizoen, dat op die datum bijna een vol jaar aan de gang is, een kampioen gaan krijgen! Degenen die er het langst op hebben moeten wachten zijn de spelers uit de top 4 van de kick off die vorig jaar op 7 september plaatsvond. Daar werden de eerste finale tickets uitgereikt aan Jeroen van Dijk (1e), Carlo Wolters (2e), Frank Schaaij (3e) en Huig van Duijvenvoorde (4e). 

De eerst volgende voorronde werd gespeeld in Ospel en gewonnen door Johan Huisman. Hiermee behaalde hij voor de vijfde keer de finale van het ONK Poker! Er is maar één speler die tot nu toe bij alle finales aanwezig is geweest en dat is de teamcaptain van Team ONK Poker Ruurd Nauta. Ook dit jaar kwalificeerde hij zich door een directe finale plaats te bemachtigen bij het Online Pokerkampioenschap van Medemblik. Ondanks het feit dat Ruurd regelmatig bij professionele casino toernooien aanschuift in binnen- en buitenland, zal hij erop gebrand zijn om dit jaar zijn beste finale rank neer te zetten.

Ook BN'ers halen finale

Dat Alberto Stegeman een liefhebber van poker is weten de meeste mensen inmiddels wel. Het is de eerste keer dat de winnaar van de MCOP 2018 zich weet te kwalificeren voor de laatste ronde van het ONK Poker. Niet alleen hij, maar ook zijn zus, Henriëtte van der Plas, heeft zich gekwalificeerd voor de finale. Leuk om te weten is dat haar zoon, Timo van der Plas, in 2018 op plaats 5 wist te eindigen tijdens de finale van het ONK Poker. Alberto zal echter niet de enige bekende naam zijn. Ook ex prof-darter Co Stompé (Lelystad) heeft de finale weten te bereiken. 'The Matchstick' werd tweede bij het Online Pokerkampioenschap van Heerlen waardoor ook hij op vrijdag 4 september aan mag treden.

Co is niet de enige Lelystedeling die zich gekwalificeerd heeft voor de finale. Ook kick off winnaar Jeroen van Dijk is woonachtig in Lelystad, net als Pascal von SteinFerdi RamdienRené Krol en Outjer Keersemaker. Zo worden ook plaatsen als Harderwijk, Enschede, Arnhem, Ossendrecht, Heukelum, Lisse, Zandvoort en Almere goed vertegenwoordigd met ieder 5 finalisten.

Nieuwsgierig wie nog meer kans maken op de titel 'Pokerkampioen van Nederland 19/20'?

Bekijk hier alle 392 finalisten Waaronder Marcel Gerrits uit Overloon Combinatie van hf tickets en wildcards

meer informatie vindt u op bron:https://www.onkpoker.nl/finalisten-onk-poker-19-20