overloon nieuws

Home » Nieuws » Interesse in CPO3?

Interesse in CPO3?

Gepubliceerd op 2 september 2020 om 19:18

Op dinsdag 29 september a.s. is er een bijeenkomst waarin de interesse wordt gepeild voor een nieuw CPO project. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Dorpsraad Overloon en vindt plaats bij Bos Partycentrum.

vanwege de grote belangstelling hebben we (Dorpsraad )een extra avond ingelast en wel op maandag 28 september om 19.00 uur (en eventueel ook nog om 21.00) in de Blauwe Zaal in de Pit.

Na CPO1 en CPO2 lijken de mogelijkheden voor betaalbare nieuwbouw in Overloon uitgeput te zijn. Maar Wethouder Peter Stevens heeft aangegeven te willen zoeken naar verdere uitbreidingsmogelijkheden in Overloon, mits hiervoor voldoende belangstelling bestaat. Deze bijeenkomst is dan ook vooral bedoeld om daarvan een beeld te krijgen. De wethouder zal zelf ook aanwezig zijn.

Tegelijk zullen uit eerste hand ervaringen over CPO1 en CPO2 gedeeld worden, zodat mensen met eventuele bouwplannen te horen krijgen wat de do’s & don’ts zijn waar je als “bouwer” tegenaan kunt lopen in een CPO-project.

De aanvang van de eerste ronde is om 19 uur. Bij veel belangstelling zal er om 21 uur nog een tweede ronde worden gehouden. En mocht blijken dat we met twee rondes op deze avond niet iedereen van dienst kunnen zijn, dan zal een extra avond worden gepland.

We vragen tot slot uw aandacht voor het volgende. Vanwege corona is voorafgaande aanmelding verplicht! Aanmelden moet gebeuren met een email naar brievenbus@dorpsraadoverloon.nl . Pas nadat u van de Dorpsraad een bevestiging per email hebt ontvangen, bent u welkom op de avond. Maar we willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen de kans geven om hierbij te zijn.

website Dorpsraad https://www.dorpsraadoverloon.nl/


«   »