overloon nieuws

speeltuin Gewoon Buiten ontvangt €603,35

Gepubliceerd op 14 september 2020 om 20:14

Overloon-In de maanden juli en augustus was de speeltuin het goede doel van de lege flessenactie van de Plus Verbeeten in Overloon en Vierlingsbeek.  Vandaag mocht voorzitter van de stichting Recreatie en Meer Renuka de Kunder een cheque van €603,35 in ontvangst nemen van de Plus.

Dit was echt een verrassing, want dit is heel veel geld en het bijzondere is ook nog dat dit bedrag opgehoogd wordt door het fonds het gehandicapte kind, voorheen bekend als NSGK. NSGK is ÉÉn van de hoofdsponsoren van de speeltuin.

In de week van 9 tot en met 14 november gaan enkele vrijwilligers met een collectebus van dit fonds op pad. De helft van de collecte zal ook voor de speeltuin zijn en de andere 50% is voor het gehandicapte kind. Het leuke is dat de speeltuin iedere bijdrage van een ondernemer/serviceclub opgehoogd kan krijgen met 50% vanwege de plusregeling. Daardoor kan de speeltuin blijven groeien en komt er ook door de vele acties voldoende geld binnen voor de onderhoudskosten zodat de speeltuin gratis kan blijven.

Waardeert u de speeltuin ook? Ziet u ook dat deze er altijd netjes en verzorgd bij legt en wilt u ook een bijdrage leveren, dan kan dit door een donatie te doen op de website www.speeltuingewoonbuitenoverloon.nl.

Tot slot kunt u voor €50, €100 of meer vriend van de speeltuin worden! Samen blijven wij werken aan het instandhouden van deze unieke ontmoetingsplek waar verbondenheid het sleutelwoord is. Daarnaast is dit een trekpleister voor het Land van Cuijk. De vele bezoekers van Landal en andere campings in de omgeving weten ons al te vinden.

 

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Het meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/

Kijk de alle foto’s van de Speeltuin gewoon Buiten op https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten

lees ook speeltuin gewoon Buiten derde bij Landelijk Finale van Kern met Pit 

speeltuin gewoon Buiten uit Overloon  heeft de 3e prijs gewonnen van Kern met Pit, de jaarlijkse leefbaarheidswedstrijd georganiseerd door KNHM foundation.De speeltuin ontving hiervoor een bedrag van 1.000 euro.lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/500319_speeltuin-gewoon-buiten-derde-bij-landelijk-finale-van-kern-met-pit


«   »