SSS’18 had beter verdiend!!

Gepubliceerd op 20 september 2020 om 22:04

De ruststand was nog steeds 0-0 en SSS’18 deed helemaal niet onder voor de ploeg uit Zeilberg, die vorig  seizoen best hoog geëindigd was.SSS’18 leefde oorspronkelijk in de veronderstelling een bijzonder moeilijke competitie tegemoet  te gaan, maar niets bleek  duidelijk waar te zijn. SSS’18 gaf uitstekend partij en speelde gelijkwaardig aan de tegenstander. Beide ploegen kregen kansen maar het was  voor beide ploegen een moeilijke opgave. Voor beide ploegen wilde niets lukken en dat zorgde ervoor dat de ruststand 0-0 bleef.

De tweede helft was nauwelijks 5 minuten oud en Wout Janssen maakte een grote blunder door de bal te ver van zich af  te laten springen. Hij raakte de bal kwijt, maar keeper Sjoerd Cornelissen redde uitstekend tot corner. Ook die bal werd door Sjoerd in eerste instantie goed gepareerd maar de terugspringende bal werd door Dirk van Limpt in het doel gewerkt: 1-0. SSS’18 pakte de draad prima op en de gelijkmaker hing in de lucht. Maar ook ZSV creëerde kansen maar wist ook niet te scoren. In de 60e minuut kreeg SSS’18 een open kans om de gelijkmaker te scoren. Van links werd de bal laag voorgegeven en Koen  van Bree stapte over de bal zodat Nic van Ool de bal maar voor het inschieten had, maar tot ramp van alle Overloonse supporters schoot hij die kans naast! Dat had de gelijkmaker moeten zijn, maar ZSV bleef overeind. In de 63e minuut werd Nick vervangen door Burak Tastan. SSS’18 ging op jacht naar de gelijkmaker en moest daardoor achterin ruimte weggeven. Het was vooral keeper Sjoerd Corneliisen die met een aantal schitterende reddingen de hoop bij SSS’18 deed blijven leven. SSS’18 kreeg nog diverse kansen om te scoren, maar ook dat lukte nier. In de 85e minuut was het weer ZSV dat een doelpunt wist te scoren. Het was een gouden wissel want invaller Ward Veldpaus wist uitstekend te scoren: 2-0. Dat was ook de eindstand, die niet verdiend was.SSS’18 zit op de goede weg en zondag thuis tegen Geldrop kunnen mogelijk de eerste punten binnen gehaald worden.