overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 20 september 2020 om 15:46

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

SSS’18 had beter verdiend!!

20 sep. 2020

De ruststand was nog steeds 0-0 en SSS’18 deed helemaal niet onder voor de ploeg uit Zeilberg, die vorig  seizoen best hoog geëindigd was.SSS’18 leefde oorspronkelijk in de veronderstelling een bijzonder moeilijke competitie tegemoet  te gaan, maar niets bleek  duidelijk waar te zijn. SSS’18 gaf uitstekend partij en speelde gelijkwaardig aan de tegenstander. Beide ploegen kregen kansen maar het was  voor beide ploegen een moeilijke opgave. Voor beide ploegen wilde niets lukken en dat zorgde ervoor dat de ruststand 0-0 bleef.

Lees meer »

Maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje zoekt bezorgers

20 sep. 2020

Een warme- of koel-verse maaltijd, iedere dag of enkele dagen in de week thuisgebracht, is een van de diensten van de SWOGB (Stichting Welzijn Ouderen Gemeente Boxmeer) die het (vaak oudere) mensen mogelijk maakt in hun eigen- vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Soms ook is Tafeltje Dekje mogelijk na thuiskomst uit het ziekenhuis, tijdelijk, totdat men weer helemaal is opgeknapt.

Lees meer »

 

Boekpresentatie ‘De Onzichtbaren’

20 sep. 2020

Deze inspirerende middag voor iedereen met hart voor het welzijn van de Aarde vindt plaats op zondag 4 oktober in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon. De toegang is gratis na reserveren.

Lees meer »

 

188 volwassenen en 99 kinderen ruimen zwerfvuil op

19 sep. 2020

Vandaag is het Landelijke Opschoondag. In heel Nederland kwamen betrokken inwoners, bedrijven en verenigingen samen in actie voor een schonere buurt.

Lees meer »

 

ZooParc opent nieuwe volière met komst Chileense flamingo’s

19 sep. 2020

Overloon, 19 september 2020 – Madidi, het nieuwe expeditiedeel in ZooParc Overloon, is zaterdag 19 september officieel geopend.

Lees meer »

 

Ministerraad stemt in met gemeentelijke herindeling Nieuwe gemeente Land van Cuijk

18 sep. 2020

De ministerraad heeft op voorstel van minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ingestemd met herindelingsvoorstellen. 

Lees meer »

 

Creatief bezig zijn in de herfst! Basisworkshop Vilten

18 sep. 2020

Vilten is een textieltechniek uit de tijd ver voor de jaartelling.

Lees meer »

 

Vanaf 21 september met voorrang testen mogelijk voor zorg- en onderwijspersoneel

18 sep. 2020

Zorg- en onderwijspersoneel kan zich vanaf aanstaande maandag, 21 september, met voorrang laten testen. Zij worden zoveel mogelijk in de ochtend getest zodat zij ‘s avonds de testuitslag kunnen krijgen. Deze regeling is van tijdelijke aard. Zodra de laboratoriumcapaciteit weer voldoet aan de testvraag is het niet meer nodig om groepen met prioriteit te testen.

Lees meer »

 

lezing Heks zijn in 2020

17 sep. 2020

Op donderdag 8 oktober kunt u in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon deze bijzondere lezing bijwonen.

Lees meer »

 

Succes en tegenslag voor JTX Racing in MON-wedstrijd in Overloon

15 sep. 2020

JTX Racing heeft bij de MON-wedstrijd op het Circuit Duivenbos in Overloon succes en tegenslag gekend. Marnick Schel deed bij de MX Open Nationalen goede zaken in de strijd om de titel.

Lees meer »

 

speeltuin Gewoon Buiten ontvangt €603,35

14 sep. 2020

Overloon-In de maanden juli en augustus was de speeltuin het goede doel van de lege flessenactie van de Plus Verbeeten in Overloon en Vierlingsbeek.  Vandaag mocht voorzitter van de stichting Recreatie en Meer Renuka de Kunder een cheque van €603,35 in ontvangst nemen van de Plus.

Lees meer »

 

Nertsen besmet met coronavirus

14 sep. 2020

OVERLOON / WILBERTOORD | Het Ministerie van Volksgezondheid heeft bekend gemaakt dat wederom twee nertsenbedrijven besmet zijn geraakt met COVID-19. Het zou gaan om een bedrijf in Overloon en eentje in Wilbertoord. De dieren worden zo spoedig mogelijk geruimd.

Lees meer »


«   »