overloon nieuws

Home » Nieuws » Lezing Op weg naar Heling

Lezing Op weg naar Heling

Gepubliceerd op 24 september 2020 om 19:14

De lezing vindt plaats op 14 oktober in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon.In deze lezing Op weg naar Heling vertelt Hans Kunneman hoe hij van kanker genas zonder operatie, chemo of bestraling

De avond is bedoeld om je te inspireren hoe je naast je reguliere behandeling vanuit je eigen kracht een weg kunt zoeken naar heling. Het gaat er om het zelfhelend vermogen van je lichaam vrij te maken. Dat bereik je door bewust te leren omgaan met wat je ontkracht en waar je kracht aan ontleent. Liefde is de dragende kracht in het universum. Waar je liefde niet kunt toelaten ontstaat disbalans. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden. Als je oude pijnlagen ontdekt en weet te transformeren, maak je de weg vrij voor het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Voor mensen die zich intensief willen verdiepen in het onderwerp is er ook de mogelijkheid zich in te schrijven voor de tweedaagse workshop op zondag 1 en 15 november (maximaal acht deelnemers).

 

Hans Kunneman (1955) is coach en musicus. Met het boek, de lezing en de workshop Op weg naar Heling biedt hij een inspirerende weg voor mensen die hun gezondheid op eigen kracht willen bevorderen.

HansKunnemansept20.jpg

De lezing vindt plaats op woensdag 14 oktober van 19.30 – 21.30 uur in Ontmoetingspunt ‘t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 in Overloon. De bijdrage is € 10,00.

Aanmelden is noodzakelijk. Mail hiervoor naar hanskunneman@gmail.com. U vindt ook meer informatie op de website www.opwegnaarheling.org.

Kijkt u ook op www.helder-overloon.com.

Er wordt rekening gehouden met de RIVM-maatregelen.


«   »