overloon nieuws

Home » Nieuws » ouderenuurtjes bij supermarkten PLUS Verbeeten

ouderenuurtjes bij supermarkten PLUS Verbeeten

Gepubliceerd op 4 oktober 2020 om 13:24

Het kabinet heeft aangekondigd in overleg met de supermarkten toe te willen naar speciale winkeluren voor ouderen en kwetsbare groepen.Naar aanleiding hiervan gaan wij (PLUS Verbeeten Overloon Tegelen en Vierlingsbeek) vanaf maandag 5 oktober de openingstijden aanpassen.

Vooropgesteld, iedereen is iedere dag welkom bij PLUS Verbeeten,dus óók onze ouderen en kwetsbaren.Maar wij willen hen die willen de ruimte geven om zo veilig en rustig mogelijk boodschappen te kunnen doen. Dit zal dagelijks zijn van 7:00 tot 8:00 uur (met uitzondering van zondag) én tussen 9:00 en 10:00 uur. Wij roepen overige klanten op om buiten deze tijden boodschappen te doen.

 

Natuurlijk geven we de ruimte aan klanten die niet anders kunnen, bijvoorbeeld zij die werkzaam zijn in de cruciale beroepsgroepen. Aangezien wij, vanwege privacy-redenen, niet kunnen nagaan of klanten onder de ouderen of kwetsbaren vallen, kunnen wij hier niet op handhaven. Wij rekenen op jullie medewerking en begrip.

 

we vragen jullie vriendelijk gebruik te maken van onze winkelwagentjes.Hiermee wordt automatisch 1.5 meter afstand bewaard.

Middels vloerstickers markeren we de afstand bij o.a. de kassa's.

 

Verder willen wij jullie nogmaals vragen om alléén boodschappen te komen doen. Laat overige gezinsleden thuis, tenzij het écht niet anders kan!

Alles voor de gezondheid van jullie én die van onze medewerkers. Alvast dank voor de medewerking! 

bron PLUS Verbeeten:https://www.facebook.com/PLUSVerbeetenOverloon/


«   »