overloon nieuws

Home » Nieuws » Weekoverzicht

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 4 oktober 2020 om 17:21

Er gebeurt altijd wel wat in onze dorp overloon of omgeving.hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week.

ouderenuurtjes bij supermarkten PLUS Verbeeten

4 okt. 2020

Het kabinet heeft aangekondigd in overleg met de supermarkten toe te willen naar speciale winkeluren voor ouderen en kwetsbare groepen.Naar aanleiding hiervan gaan wij (PLUS Verbeeten Overloon Tegelen en Vierlingsbeek) vanaf maandag 5 oktober de openingstijden aanpassen.

Lees meer »

 

Jij komt toch ook!?

3 okt. 2020

Overloon-Dit jaar hebben we met zijn allen de Kindervakantieweek moeten missen, maar wij laten het er niet bij zitten! Om toch nog een beetje kindervakantieweek te hebben, organiseren wij binnenkort nog een paar spetterende activiteiten. Vanwege alle geldende regels hebben we er voor gekozen om de groepen over drie dagdelen te verdelen en is inschrijven vooraf noodzakelijk.(Archieffoto)

Lees meer »

 

mondgezondheid is een 'puzzelstukje' in algehele gezondheid tijdens COVID-19

3 okt. 2020

Vraag: Hoe is de longgezondheid gerelateerd aan de mondgezondheid?

Lees meer »

 

De Tandarts in Overloon groeit door!

3 okt. 2020

Overloon-Sinds de opening 2 jaar geleden, is onze praktijk flink gegroeid en mogen we steeds meer patiënten ontvangen en behandelen in onze mooie praktijk. We hadden ons team in de tussentijd al uitgebreid tot een tandarts, een balieassistente en 2 preventieassistenten. Daar is sinds kort een mondhygiëniste bijgekomen!

Lees meer »

 

bijeenkomst bouwen voor ouderen

2 okt. 2020

Op maandagavond 12 oktober organiseert de dorpsraad ook een informatiebijeenkomst speciaal voor ouderen. Het is duidelijk dat niet alleen jongeren op zoek zijn naar passende woonruimte, maar ook ouderen. En collectief bouwen (CPO) is evenzeer iets voor jongeren als voor ouderen!

Lees meer »

 

SSS’18 en Gassel uitgesteld vanwege corona

2 okt. 2020

OVERLOON - Ook SSS’18 en Gassel voetballen zondag niet. Net als bij derdeklasser Excellent (thuis tegen Nooit Gedacht) gaan de duels van de Overloonse eersteklasser en vierdeklasser Gassel niet door vanwege corona. 

Lees meer »

 

Open dag BiBBi

2 okt. 2020

BiBBi Lifestyle & CleaningBeter slapen, meer ontspanning én gemak in huis.

Lees meer »

 

kabouters in de speeltuin

2 okt. 2020

Op de Nationale Kinderboekzwerfdag was het druk in de Speeltuin "Gewoon Buiten" in Overloon Veel kinderen kwamen uit de boekenkast van Renuka de Kunder een boek kiezen Ook een 15 tal kinderen uit AZC Overloon maakten hier dankbaar gebruik van, goed om de ontwikkeling van de Nederlandse taal te stimuleren.(foto Jac de Cock)

Lees meer »

 

ZooParc Overloon overgenomen door dinosaurussen

1 okt. 2020

Overloon, 1 oktober 2020 – ZooParc Overloon is vandaag overgenomen door veertien kolossale dieren. De levensechte dinosaurussen staan tot en met 8 november in het park.(Foto: ZooParc Overloon)

Lees meer »

 

Burgemeesters Land van Cuijk lezen aan u voor

30 sep. 2020

LAND VAN CUIJK - Op vrijdag 2 oktober, Nationale Ouderendag, vindt de achtste editie plaats van de Nationale Voorleeslunch. De burgemeesters binnen het Land van Cuijk sluiten zich aan bij dit initiatief en lezen samen het verhaal ‘Een rooie brandweerauto’ voor, geschreven door Kees van Kooten. Omroep Land van Cuijk zendt dit herhaaldelijk uit vanaf 2 oktober, 15.00 uur.

Lees meer »

 

Begroting 2021

29 sep. 2020

Met trots presenteren wij u de begroting 2021 online van de gemeente Boxmeer. Deze begroting is de laatste begroting van de gemeente Boxmeer. Op 24 juni 2020 hebben de gemeenteraden van Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis besloten samen te gaan per 1 januari 2022. De begroting 2022 van de gemeente Land van Cuijk zal in het voorjaar van 2022 door de nieuwe gemeenteraad worden behandeld.

Lees meer »

 

 

Discriminatie van kinderen in overloon azc

30 sep. 2020

ingezonden brief We leven in azc Overloon en proberen met de coa-verantwoordelijke te praten om een oplossing te vinden voor de weg naar de school. Vrouwen en kinderen die hebben met gevaarlijke pesterijen, racisme en discriminatie te maken. En Overloon coa komen met de oplossing om de kinderen niet naar school te sturen.

Lees meer »

 

Workshop tekenspelletjes

30 sep. 2020

In de herfstvakantie: Workshop tekenspelletjes Bij L.O.E.S.Op woensdag 21 oktober van 10:00 – 11:00 Voor kids die in alles mooie dingen (willen leren) ontdekken!

Lees meer »

 

Carnaval 2021

29 sep. 2020

Overloon-Het zijn roerige tijden waar we in leven. Dat dit gevolgen zal hebben voor de activiteiten rondom Carnaval, zal voor niemand als een verrassing komen.

Lees meer »

 

Aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen

28 sep. 2020

Tijdens een landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De landelijke maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval voor de komende drie weken van kracht.

Lees meer »

 

Gezond Ouder Worden Café

28 sep. 2020

Het eerste Gezond Ouder Worden Café in september bleek een succes. Er zullen dit jaar nog drie van deze avonden volgen waarvan de eerstvolgende op 20 oktober.

Lees meer »

 

SSS’18 kan niet op tegen Geldrop en verliest verdiend

27 sep. 2020

De wedstrijd was nauwelijks twee minuten oud of SSS’18 keek al tegen een 0-1 achterstand aan. Het was Romano ter Linde, die SSS’18 met de neus op de feiten drukte. SSS’18 was niet bij de les en in de 8e minuut werd een corner uitstekend ingekopt terwijl de verdediging van SSS’18 erbij stond te kijken:0-2Het was Richard van Malten, die wist te scoren.

Lees meer »

 

SSS’18 te sterk voor FC Kunde

27 sep. 2020

De dames van FC Kunde verloren gisteren thuis tegen SSS’18. In Nijmegen waren de bezoekers uit Overloon met 3-1 te sterk. „Een zeer frustrerende uitslag. We hebben ontzettend veel kansen laten liggen’’, zei trainer Walter Moerkerken.

Lees meer »

 


«   »