overloon nieuws

Home » Nieuws » Droom voor je buurt? Doe mee met Kern met Pit!

Droom voor je buurt? Doe mee met Kern met Pit!

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 om 08:48

Op het We doen het samen Festival heb je misschien de uitreiking gezien van Kern met Pit. Wil jij ook graag een buurtmoestuin, een speeltuin of een kunstproject in je wijk opzetten? Of heb je een ander goed idee voor je buurt? Schrijf je dan snel in en doe mee!

Kern met Pit daagt je uit om binnen een jaar jouw droom te verwezenlijken. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe kom je bijvoorbeeld aan geld, of aan draagvlak bij je buren? En hoe regel je zoiets als een vergunning bij de gemeente? 

Kern met Pit helpt je om hiermee aan de slag te gaan. Je krijgt een eigen adviseur van KNHM foundation, volgt gratis interessante workshops en je hebt de mogelijkheid om je (online) netwerk uit te breiden of de expertise van ingenieursbureau Arcadis in te zetten. 

Duizend euro voor het project!
Lukt het je om samen met je buurtgenoten het project binnen een jaar uit te voeren? Dan krijgen jullie 1.000 euro én het predicaat Kern met Pit. Daarnaast maak je ook nog eens kans op 3.000 euro en de Gouden Pit, tijdens de finale op het We doen het samen Festival.

Meer info vind je op www.kernmetpit.nl en inschrijven kan tot 31 oktober 2020.

We zien je graag terug op het podium met een grote bos bloemen én een mooie cheque!

Hartelijke groet,
Team WDHS Festival

zie ook speeltuin gewoon Buiten derde bij Landelijk Finale van Kern met Pit speeltuin gewoon Buiten uit Overloon  heeft de 3e prijs gewonnen van Kern met Pit, de jaarlijkse leefbaarheidswedstrijd georganiseerd door KNHM foundation.De speeltuin ontving hiervoor een bedrag van 1.000 euro.  https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/500319_speeltuin-gewoon-buiten-derde-bij-landelijk-finale-van-kern-met-pit


«   »