overloon nieuws

Tweedaagse workshop Op weg naar Heling

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 om 09:02

Op de zondagen 1 en 15 november geeft Hans Kunneman een tweedaagse workshop over  wat je zelf kunt doen om genezing te bevorderen. De workshop is bedoeld om je te inspireren om naast een reguliere behandeling ook op eigen kracht een weg te zoeken naar heling.

In de workshop ga je op een diep niveau op zoek naar wat je in jouw specifieke situatie te doen staat. Je maakt daarbij gebruik van verschillende helpende technieken. Wanneer je innerlijke balans verstoord is spoort het lichaam je via stresssignalen aan tot verandering. Het spiegelt de ontkrachtende patronen die in je  werkzaam zijn. Een teveel aan stress kan ziekte veroorzaken. In de workshop leer je bewust om te gaan met wat je kracht geeft en wat juist kracht en energie weghaalt, wat ‘ lekkage’ veroorzaakt. Door wat je remt geduldig te onderzoeken en te transformeren ontlast je het lichaam en ontstaat er steeds meer ruimte voor het zelfgenezend vermogen. Ook krijg je tools aangereikt om te ontspannen en te vitaliseren. Het leren vertrouwen op de diepere, zinvolle samenhang van wat je overkomt blijkt vaak een belangrijke stap in dit proces. Na afloop van de workshop heb je een duidelijk beeld hoe je genezing  vanuit een holistisch en spiritueel perspectief kunt bevorderen.

 

In het boek Op weg naar Heling beschrijft Kunneman

HansKunnemansept20-2.jpg

hoe hij van kanker genas zonder operatie, chemo of bestraling. Het gaat er om het zelfhelend vermogen van je lichaam vrij te maken. Dat bereik je door bewust te leren omgaan met wat je ontkracht en waar je kracht aan ontleent.

 

Zondagen 1 en 15 november van 10.00 tot 17.00 uur in Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31 te  Overloon

Bijdrage: €150,-

Voor meer informatie en inschrijving kijk op www.opwegnaarheling.org

Het boek Op Weg naar Heling is verkrijgbaar bij bol.com.

De informatie vindt u ook op www.helder-overloon.com


«   »