overloon nieuws

Home » Nieuws » Bewoner gewond na betrappen inbreker, verdachte (16) aangehouden

Bewoner gewond na betrappen inbreker, verdachte (16) aangehouden

Gepubliceerd op 19 oktober 2020 om 16:53

Overloon - De bewoner van een woning aan de Stevensbeekseweg raakte vanochtend in alle vroegte gewond toen hij een inbreker in zijn woning betrapte.

Rond 05.00 uur sloeg de inbreker toe bij een woning aan de Stevensbeeksweg. De inbreker werd opgemerkt door de 76-jarige bewoner. De man kreeg hierbij een aantal fikse klappen in het gezicht. De vrouw van de bewoner bleef ongedeerd. De man was gelukkig goed aanspreek en is met verwondingen aan zijn gezicht en hoofd naar het ziekenhuis overgebracht. Daar verblijft hij momenteel nog steeds. Wij hopen vandaag later met hem te spreken.

Nabij de woning werd een 16-jarige jongen uit Overloon aangehouden. Kort voor de inbraak op de Stevensbeekseweg zijn er in de omgeving meerdere inbraken gepleegd. Wij verdenken daar ook de aangehouden verdachte van. De reeks inbraken worden onderzocht door de recherche. De verdacht zit voorlopig vast.

Informatie

U kunt helpen bij het onderzoek. Heeft u iets gezien in de nachtelijke uren in de omgeving van de Stevensbeeksweg? Heeft u camerabeelden?  Of heeft u andere belangrijke informatie? Neem dan contact op met ons op via 0900-8844 of vul onderstaande tipformulier in. Via dit formulier kunt u ook eventuele beelden uploaden. Blijft u liever anoniem bel dan 0800-7000.

 

Heeft u meer informatie?

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: https://www.politie.nl/

bedankt voor het opsturen van de foto's 

Burgemeester laaiend over asielzoeker die Overloner ziekenhuis in slaat: ‘Rotzakken verpesten het voor de rest’

OVERLOON - De 16-jarige inbreker die maandagochtend in alle vroegte de bewoner (76) het ziekenhuis in sloeg, is een asielzoeker van Marokkaanse afkomst. Dat meldt burgemeester Karel van Soest van de gemeente Boxmeer. Hij is de criminaliteit van 'die rotzakken’ uit veilige landen ‘spuugzat'.lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/boxmeer/burgemeester-laaiend-over-asielzoeker-die-overloner-ziekenhuis-in-slaat-rotzakken-verpesten-het-voor-de-rest~aa1d6177/


«   »