overloon nieuws

Politie heeft verdachte aangehouden voor gewapende overval

Gepubliceerd op 19 oktober 2020 om 06:15

De politie heeft vanochtend een verdachte aangehouden in verband met de gewapende overval in een woning aan de Stevenbeekseweg in Overloon.

Daarbij verwondde de overvaller een bewoner. Gealarmeerde agenten wisten de verdachte aan te houden. De man is ingesloten op het bureau.bron:https://twitter.com/politieob

update

Overloon - De bewoner van een woning aan de Stevensbeekseweg raakte vanochtend in alle vroegte gewond toen hij een inbreker in zijn woning betrapte.rond 05.00 uur sloeg de inbreker toe bij een woning aan de Stevensbeeksweg. De inbreker werd opgemerkt door de 76-jarige bewoner. De man kreeg hierbij een aantal fikse klappen in het gezicht. De vrouw van de bewoner bleef ongedeerd. De man was gelukkig goed aanspreek en is met verwondingen aan zijn gezicht en hoofd naar het ziekenhuis overgebracht. Daar verblijft hij momenteel nog steeds. Wij hopen vandaag later met hem te spreken.

Nabij de woning werd een 16-jarige jongen uit Overloon aangehouden. Kort voor de inbraak op de Stevensbeekseweg zijn er in de omgeving meerdere inbraken gepleegd. Wij verdenken daar ook de aangehouden verdachte van. De reeks inbraken worden onderzocht door de recherche. De verdacht zit voorlopig vast.

Informatie

U kunt helpen bij het onderzoek. Heeft u iets gezien in de nachtelijke uren in de omgeving van de Stevensbeeksweg? Heeft u camerabeelden?  Of heeft u andere belangrijke informatie? Neem dan contact op met ons op via 0900-8844 of vul onderstaande tipformulier in. Via dit formulier kunt u ook eventuele beelden uploaden. Blijft u liever anoniem bel dan 0800-7000.

 

Heeft u meer informatie?

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: https://www.politie.nl/

klik hier  voor de foto's 


«   »