overloon nieuws

Speeltuin Gewoon Buiten maakt kans op € 10.000,- van het ANWB Fonds

Gepubliceerd op 26 oktober 2020 om 19:22

Speeltuin Gewoon Buiten Overloon (Noord-Brabant) maakt kans op € 10.000,- van het ANWB Fonds om het toegankelijkheidsaspect te realiseren in Noord-Brabant. De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft € 10.000,- per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november.

Dit is het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt. Het ANWB Fonds helpt met deze bijdrage projecten een start te maken.

 

Speeltuin Gewoon Buiten Meer doet mee aan deze wedstrijd om zij wil blijven werken aan de toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Waar willen wij het geld aan uitgeven? Het geld kunnen wij goed gebruiken voor het aanvullen van de rolstoelvriendelijke valondergronden (dekowood) bij de toestellen en voor een uniek speelelement bij de ingang van de speeltuin. Het hoe of wat blijft nog een verrassing.

 

Op de stemsite anwb.nl/stem staan 70 maatschappelijke projecten waarop gestemd kan worden. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november. Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie van het ANWB Fonds uit die top 3 de winnaar per provincie. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan alle 12 de winnaars.

 

Help jij ons mee aan dit waanzinnige geldbedrag? Het stemmen werkt als volgt:

-Ga naar de stemsite: anwb.nl/stem

-Klik op Ja ik wil stemmen (Is jouw idee €10.000 waard? )

-Kies in de zoekbalk: Speeltuin Gewoon Buiten

-Klik op stem

-Vul je mailadres in

-Geef aan of je lid bent van de ANWB of niet (heeft verder geen invloed)

-Zet een vinkje bij privacy-statement

-Klik op volgende

-Hoe ben je terecht gekomen bij deze campagne?

Kies een antwoord en klik op volgende

-Bedankt voor je stem.

 

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Het meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/

Kijk de alle foto’s van de Speeltuin gewoon Buiten op https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten

 


«   »