overloon nieuws

kerstgroet

Gepubliceerd op 23 december 2020 om 18:00

Namens overloon nieuws wens jullie allemaal fijne feestdagen en een gezond 2021.Dat al je goede voornemens moge uitkomen Bedankt voor uw vertrouwen in 2020 en graag tot ziens in 2021.En ja blijf gezond in deze rare tijden.

Het jaar 2020 is haast voorbij.Ondanks dat het een vervelend jaar voor iedereen is geweest met het covid 19 virus gaan we na de feestdagen kijken hoe we in 2021 verder gaan. We blijven positief en hopen dat er gauw een oplossing gevonden wordt. We danken de trouwe bezoekers voor het bekijken van de website overloonnieuws Namens de overloonnieuws van https://www.overloonnieuws.nl/ mag ik jullie een fijne kerst en veel voorspoed wensen voor 2021.

En ja blijf voorzichtig en gezond in deze rare tijden.

Nieuwstip 

Heeft u nieuws Groot of klein in Overloon of Omstreken .Stuur dat dan via bericht aan overloon nieuws.Dit kan gaan om opening nieuwe winkel of 60 jarig huwelijk jubileum.Een prijsuitreiking, een huldiging, iemand die een goede daad heeft verricht.Iemand met een leuke hobby.Nieuws van verenigingen enz.overloon nieuws is er voor u, u bepaalt het nieuws.en blijf op de hoogte van groot en klein nieuws uit Overloon en Omstreken.Voor nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

bron Fanfare Vriendenkring Overloon


«   »