overloon nieuws

ZooParc Overloon heeft gouden award van het Leukste uitje van Noord-Brabant mogen ontvangen

Gepubliceerd op 5 maart 2021 om 14:33

Gisteren heeft ZooParc Overloon de gouden award van het Leukste uitje van Noord-Brabant mogen ontvangen.

ZooParc Overloon is ontzettend trots op deze mooie prijs en willen ANWB Eropuit bedanken voor de nominatie van het park.Uiteraard willen zij ook iedereen bedanken die op ZooParc heeft gestemd en het dus mogelijk heeft gemaakt deze prijs te winnen! bron:https://www.facebook.com/zooparcoverloon/

4 februari 2021 – ZooParc en Dierenrijk zijn uitgeroepen tot  'Leukste uitje van Noord-Brabant'. Tijdens de digitale bijeenkomst van de door de ANWB-georganiseerde verkiezing werd bekendgemaakt dat de dierentuin in Overloon de meeste stemmen heeft ontvangen. 

Dierenrijk in Mierlo ontving de bronzen medaille. De uitjes werden door de kiezers beoordeeld op de punten prijs/kwaliteit, sfeer, faciliteiten, personeel en het aanbod.  

Waardering 

Roel Huibers, general manager van ZooParc, is ontzettend blij met de uitverkiezing. “ZooParc is een prachtig park. We hebben door de sluitingen een pittig jaar achter de rug. Daarom zijn we extra blij dat bezoekers ons zo waarderen.” 

 

Huub Wijnen, general manager van Dierenrijk, trots op de bronzen medaille: “Het is fantastisch om deze erkenning te ontvangen. Hopelijk kunnen we snel weer onze deuren openen om bezoekers te kunnen verwelkomen.” 

 

Elfde keer 

Het is de elfde keer dat de ANWB de leukste uitje-prijzen uitreikt. Dit jaar brachten mensen hun stem uit in de categorieën ‘provincie’, ‘landelijk’ (voor attracties met meer dan 450.000 bezoekers per jaar) en 'over de grens’. Dit resulteerde in een top-3 in alle categorieën. 

 

Foto’s ZooParc en Dierenrijk

 
Dierenrijk1.jpg
Dierenrijk1.jpg
Dierenrijk2.jpg
Dierenrijk2.jpg
Dierenrijk3.jpg
Dierenrijk3.jpg
Dierenrijk4.jpg
Dierenrijk4.jpg
Dierenrijk5.jpg
Dierenrijk5.jpg
Dierenrijk6.jpg
Dierenrijk6.jpg
ZooParc1-1.jpg
ZooParc1-1.jpg
ZooParc2-1.jpg
ZooParc2-1.jpg
ZooParc3-1.jpg
ZooParc3-1.jpg
ZooParc4-1.jpg
ZooParc4-1.jpg
ZooParc5-1.jpg
ZooParc5-1.jpg
ZooParc6-1.jpg
ZooParc6-1.jpg

 

 


«   »