overloon nieuws

Proost!

Gepubliceerd op 6 maart 2021 om 11:47

Overloon- Het team van partyband PROOST! heeft één missie. Elk feest het dak er afspelen en het publiek op kop naar huis laten gaan. Maar hun volle agenda stroomde razendsnel leeg met de komst van corona. Wat doet een energieke, passievolle band als PROOST! als muziek maken ineens niet meer kan? 

Door Wanda Laarakkers in DeBoK

“Toen we in maart 2020 hoorden dat optreden niet meer kon was dat een nachtmerrie,” begint Sam Janssen (31) zanger en bandleider van de partyband te vertellen. “Ons beroep, onze passie en een agenda die er voor het jaar 2020 heel rooskleurig uitzag belande met een vingerknip in een zwarte periode.” 

Op 11 oktober 2013 richtte Sam PROOST! op. De partyband bestaat uit één vrouw en vijf mannen en een team van licht en geluidstechnici achter de schermen. “We zijn allemaal uit hetzelfde hout gesneden, het gevoel van een grote vriendengroep waarmee wij prachtige avonturen mogen beleven.” Met hun brede repertoire, van golden oldies tot partyhits, hebben zij de reputatie van elk optreden een feest te maken. “We spelen inmiddels door heel Nederland in vooral grotere feesttenten met zo’n 1500 plus feestgangers, maar hebben ook plaats in onze agenda voor bedrijfsfeesten en bruiloften. Elk publiek is nieuw, elk feest uniek! PROOST! brengt een feest der herkenning waar je héérlijk uit je dak kunt gaan, afgemaakt met de nieuwste technieken en special effects!”

Door corona kregen de bandleden ineens veel tijd, die ze nuttig wilden besteden. Momenteel is PROOST! achter de schermen druk in de weer. Hun show wordt helemaal vernieuwd. Een nieuw repertoire en stage design. De band benut deze gedwongen pauze om alles klaar te stomen voor de start na corona! lees meer op bron:https://onsthuus.nl/berichten/proost


«   »