overloon nieuws

Home » Nieuws » HARRIE certificering voor Impact-Spots in Overloon

HARRIE certificering voor Impact-Spots in Overloon

Gepubliceerd op 12 april 2021 om 19:26

OVERLOON | Om mensen met een arbeidsbeperking duurzaam aan het werk te krijgen faciliteert het UWV, in samenwerking met WerkgeversServicepunt Noordoost Brabant, zogeheten HARRIE-trainingen. 

De Overloonse sociale onderneming Impact-Spots, bekend van de bijenhotels van Bijenhotelkopen.nl, heeft de certificering onlangs ontvangen. Eigenaar Bianca Pouw mag zichzelf nu ook HARRIE noemen. 

Bianca ontving als ‘HARRIE’ haar certificaat, uiteraard online, wegens de Corona maatregelen. Daarmee werd een meerdaagse cursus onder leiding van CNV Jongeren afgerond. Bianca: “HARRIE is de personificatie van de hulpvaardige en attente werkgever of collega die begeleiding op de werkvloer geeft aan werknemers met een extra ondersteuningsbehoefte. Tijdens de cursus heb ik naast het theoretische gedeelte ook met andere (sociale) werkgevers kunnen overleggen over de praktische zaken op de werkvloer voor werknemers met een arbeidsbeperking. Dat was erg waardevol.Menig werkgever wil best mensen met een arbeidsbeperking in dienst nemen, maar ziet ook beren op de weg.lees meer op bron:https://www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/176627/harrie-certificering-voor-impact-spots-in-overloon


«   »