overloon nieuws

Rust en stilte in jezelf

Gepubliceerd op 14 april 2021 om 19:37

Veel volwassenen ervaren regelmatig onrust en spanning in hun lijf, voelen zich onzeker of hebben het gevoel zichzelf zo nu en dan kwijt te zijn. Bijna iedereen heeft het druk en daarnaast zijn er behoorlijk wat uitdagingen in ons leven, waar we mee om mogen leren gaan. 

We horen vele meningen en geluiden in onze omgeving en weten daardoor niet meer goed wat onze eigen innerlijke stem te vertellen heeft.

 

In de maatschappij leren we al van jongs af aan vooral te werken en te handelen vanuit ons hoofd. Hierdoor gaat er weinig aandacht meer naar ons fysieke lichaam en ons gevoelsleven.Terwijl juist ons lichaam, ons hart, ons gevoel en onze intuïtie een enorme bron van wijsheid zijn. Door de tijd te nemen om weer naar ons lichaam en hart te luisteren, kan er rust en ontspanning terugkeren in onszelf. En deze rust en ontspanning zijn een prachtige ingang om te luisteren naar onze innerlijke wijsheid, die ons de weg wijst, in het leven.

 

Tijdens deze online avonden bied ik verschillende vormen aan om rust en stilte in jezelf te gaan ervaren. Denk hierbij aan: Ontspanningsoefeningen,
Mindfulness-oefeningen, ademhalingsoefeningen, visualisaties en geleide meditaties.

 

Deze oefeningen helpen je om weer de rust en stilte te gaan ervaren in jezelf en zo de verbinding te leggen met jouw innerlijke wijsheid. De wijsheid die jou gaat helpen om, om te gaan met de uitdagingen in je leven en te leven vanuit liefde voor jezelf en de ander.

 

Voor wie zijn deze avonden? 
Voor iedereen vanaf 18 jaar die graag meer rust en stilte in zichzelf wil ervaren.

Praktische gegevens 
Data en tijd: 26 april, 10 mei, 17 mei, 24 mei, 31 mei, 7 juni van 19:30 uur tot 20:15 uur.

 

Voel je welkom om deel te nemen aan de Rust en stilte in jezelf-avonden!

 

Kijk voor meer informatie en opgave op:

https://www.ankevanleeuwen.nl/rust-en-stilte-in-jezelf/


«   »