overloon nieuws

Home » Nieuws » Na coronasluiting zit nu het weer tegen voor Beachpark

Na coronasluiting zit nu het weer tegen voor Beachpark

Gepubliceerd op 19 mei 2021 om 19:27

OVERLOON - Eerst mocht het beachterras van Harold Goemans bij de Raaijhal in Overloon niet open omdat het bij een sportaccommodatie hoort, en nu zit het weer ongelofelijk tegen. ,,Ik hoop dat het in de loop van volgende week beter wordt.”

Door Joost Ariaans 19-05-21

Goemans uitte vorige week zijn verontwaardiging over dat hij dicht moest blijven, terwijl andere horeca-ondernemers wel drankjes konden uitserveren. Deze coronaregel over sportaccommodaties is inmiddels versoepeld. De ondernemer kan niet wachten tot sporters gebruik kunnen maken van het beachpark dat hij naast de sporthal heeft aangelegd. Hier kunnen alle ‘zandsporten’ zoals voetvolley, volleybal en badminton worden beoefend. Maar ja, wie doet dat bij soms hevige regenbuien en een graad of dertien? ,,Er staat nu zelfs water op het zand. Zegt Goemans. lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/maasland/na-coronasluiting-zit-nu-het-weer-tegen-voor-beachpark-overloon~a4053dbb/

 

Hoe gaat het Beachpark eruit zien?

In een grote zandbak worden er twee beachvelden gecreëerd waarop je kunt volleyballen, voetballen, voetvolleyballen, korfballen, handballen en badmintonnen.

Ook komen er enkele gratis sport- en spelattracties voor kinderen, zoals een pingpongtafel en een trampoline.

Er is gezellige zomerse aankleding, er is achtergrondmuziek en het Beachpark wordt van sfeervolle verlichting voorzien, dus ook in de avonduren kun je volop van de velden gebruik maken.

Om het plaatje compleet te maken is er een ruim en sfeervolle terras waar je heerlijk kunt genieten. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig en is er overal aan gedacht, zodat je op verantwoorde wijze kunt sporten in een gezellige ambiance.

Heb je zin in een partijtje met een paar vrienden, organiseer je dit jaar het familie-uitje, moet je wat coronakilo’s kwijt, of wil je gewoon weer eens lekker in de buitenlucht bewegen, dan ben je van harte welkom! 

Wanneer gaat het Beachpark open klik hier


«   »