overloon nieuws

2e editie van De Lónse Kleedjesmarkt

Gepubliceerd op 23 mei 2021 om 10:33

Na het succes van 2020, wordt ook dit jaar De Lónse Kinderkleedjesmarkt georganiseerd op zaterdag 14 augustus. Zet de datum alvast in je agenda!

De gemeente Boxmeer gaat ervan uit dat de kermis dit jaar weer naar Overloon komt van 14 tot en met 18 augustus. Fingers crossed, duimen maar. Wij gaan er in elk geval weer voor.

Nog even terugblikken op vorig jaar?
Kinderkleedjesmarkt2020

Dit jaar wordt de Kinderkleedjesmarkt gehouden om zaterdag 14 augustus 2021. Wanneer de maatregelen het toelaten willen wij graag met iedereen samen op een groot grasveld de Kinderkleedjesmarkt organiseren. Welk veldje dit zal worden, horen jullie later.

Ontspullen of lekker opruimen? Centen verdienen voor De Lónse Kermis? Bewaar de beste dingen voor de Kinderkleedjesmarkt op zaterdag 14 augustus.

Kleurwedstrijd 2021!

Ook dit jaar wordt er weer een kleur/tekenwedstrijd georganiseerd. De kleurplaten worden via school en deze website verspreid. Volg ons op Facebook en Instagram om de updates te ontvangen!

Op de hoogte blijven? Like de Facebook- en Instagrampagina ‘De Lonse Kermis’. meer informatie vindt u op de website van de Lónse Kermis https://delonsekermis.nl/ of op facebook https://www.facebook.com/delonsekermis/ en op instagram https://www.instagram.com/delonsekermis/

Overloon kijkt terug op een geslaagde kermis 2019

OVERLOON | Door de inzet van de lokale horeca en een groep vrijwilligers heeft De Lónse Kermis in Overloon een positieve impuls gekregen.

De Lónse kermis kan terugkijken op een gezellige kermis.Dankzij de goede samenwerking met de kermisexploitanten van der Salm dorpsraad Overloon en de gemeente, werden er diverse nevenactiviteiten georganiseerd.Zo is er  een terras geplaatst op het kermisterrein.Om de jeugd te trekken,en kwam  de Break Dance naar de ‘Loonse kermis, 

Naast de opening op zaterdagmiddag waar ook wethouder jeu Verstraaten, ‘kermismeester’ Barry van Opbergen en Hollie Lollie De Lónse Kermis feestelijk geopend werd.op zaterdag was er een DJ workshop voor 12-16 jaar georganiseerd.De zondag was bestemd voor de familie.Deze extra activiteiten verhoogden de opkomst van de kinderen en hun (groot)ouders en maakten de kermis daardoor extra levendig.Kermis werd gehouden van zaterdag 17 t/m woensdag 21 augustus 2019

Klik hier op voor de foto's 2019

Lónse Kermis 2021

In 2019 zijn wij als werkgroep van De Lónse Kermis van start gegaan. Fantastisch was het! Helaas stond er in 2020 geen kermis, maar voor dit jaar 2021 hebben we goede hoop. Natuurlijk laten we ook dit jaar iets van ons horen, maar hopen dit jaar weer in de rups of de breakdance te kunnen stappen!

BEKIJK HIER DE ACTIES VOOR 2021


«   »