overloon nieuws

Jongen (16) aangehouden na steekincident

Gepubliceerd op 6 juni 2021 om 07:46

UPDATE Overloon-Een bewoner van een woning aan de Oploseweg raakte afgelopen nacht gewond nadat hij in zijn buik werd gestoken. We hielden een 16-jarige jongen uit Venray aan voor het steekincident.

De bewoner raakte kort na 01.00 uur gewond. Tijdens een woordenwisseling met een van de aanwezige gasten ontstond er een handgemeen waarbij werd gestoken. De bewoner liep verwoningen aan zijn buik op. Hij werd voor medische behandeling naar het ziekenhuis overgebracht, daar is hij vannacht gebleven ter observatie.

Onderzoek

De verdachte werd kort na het incident in zijn woning in Venray aangehouden. Hij zit nog vast op het politiebureau en zal vandaag uitgebreid verhoord worden. Ter plaatse werd een onderzoek gestart om een beeld te krijgen van wat er zich precies heeft voorgedaan. Met de aanwezige gasten is gesproken en er zijn getuigen verklaringen opgenomen. Forensische specialisten hebben technisch onderzoek verricht en sporen vastgelegd.

Wat doet de politie bij opsporing? 

Als er een strafbaar feit is gepleegd, zoals een steekincident, zoekt de politie naar sporen, bekijkt mogelijk aanwezige camerabeelden, spreekt met getuigen en slachtoffers en houdt waar mogelijk verdachten aan. Alles wat in een politieonderzoek gebeurt, wordt vastgelegd in een proces-verbaal. Afhankelijk van de zwaarte van het misdrijf wordt een onderzoek opgepakt door een politieteam of de recherche. Meer informatie leest u hier.

Bron:https://www.politie.nl/


«   »