overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 6 juni 2021 om 16:44

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week

Jongen (16) aangehouden na steekincident

6 jun. 2021

UPDATE Overloon-Een bewoner van een woning aan de Oploseweg raakte afgelopen nacht gewond nadat hij in zijn buik werd gestoken. We hielden een 16-jarige jongen uit Venray aan voor het steekincident.

Lees meer »

 

Steun samen met PLUS Verbeeten je favoriete club of vereniging

5 jun. 2021

Overloon-Vierlingsbeek, PLUS Verbeeten staat al 100 jaar midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen. 

Lees meer »

 

Motorcrosser gewond door val op crossbaan

5 jun. 2021

Overloon - Een motorcrosser is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een val op een crossbaan aan de oploseweg in Overloon. Hulpdiensten rukten massaal uit voor het slachtoffer.

Lees meer »

 

Mooj Yoga in Overloon

5 jun. 2021

Mijn naam is Jolanda Moest. In 2017 heb ik de 4-jarige yogadocenten opleiding bij Yoga Vedanta Aalst succesvol afgerond.In 2018 heb ik mijn baan opgezegd om fulltime yogales te gaan geven onder de naam Mooj Yoga. Inmiddels geef ik op verschillende locaties in acht dorpen yogales aan volwassenen.

Lees meer »

 

Negen pokeraars uit Noord-Limburg hebben zich geplaatst voor de kwartfinales van het Open Nederlands kampioenschap

5 jun. 2021

Aankomend weekend worden de eerste kwartfinales van het Open Nederlands Kampioenschap Poker 20/21 gespeeld. Vanavond vindt de eerste plaats en zondag 6 juni de tweede. We werpen een blik op de deelnemerslijst en voorzien je nog even van wat belangrijke informatie omtrent de kwartfinales.

Lees meer »

 

Lekker veilig bewegen op je eigen balkon, van Haps tot Overloon

4 jun. 2021

BOXMEER - Bewoners van zorgcentrum Symfonie in Boxmeer bewogen vrijdag op hun balkons enthousiast mee op vrolijke muzikale klanken.

Lees meer »

 

Reünie Verbeeten

4 jun. 2021

Ben je of ken je iemand die ooit bij de familie Verbeeten uit Vierlingsbeek in dienst is geweest in de afgelopen 100 jaar? 𝗗𝗮𝗻 𝗶𝘀 𝗱𝗶𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗲𝗹𝗮𝗻𝗴𝗿𝗶𝗷𝗸 𝗯𝗲𝗿𝗶𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗼𝘂!

Lees meer »

 

Wandelroute De Pontipad Maasheggen

4 jun. 2021

TIP: WANDELING MET VERHAAL VOOR KINDEREN Pontipad in Maasheggen bij Vortum Veerweg 3

Lees meer »

 

wandelaar vindt antipersoneelsmijn

4 jun. 2021

Overloon - Omstreeks 19:40 uur, trof een wandelaar, tijdens een boswandeling aan de Vredepeelweg, een object aan wat hij herkende als een antipersoonseelsmijn uit de tweede wereldoorlog.

Lees meer »

 

Oorlogsmuseum heropent met nieuwe tentoonstelling!

2 jun. 2021

Na een Lock down van bijna zes maanden mag Oorlogsmuseum Overloon op 5 juni zijn deuren eindelijk weer openen. In het voorbije half jaar is er niet stil gezeten en is er gestart met twee grote verbouwingen in het museum.

Lees meer »

 

Vluchtelingen Actief Met Nl Doet

2 jun. 2021

Het Oranjefonds organiseert jaarlijks NL Doet. Zorgcentrum 't Hoogveld kwam met het verzoek om nestkasten voor koolmezen te timmeren t.b.v. De Lookant in Wanroy.

Lees meer »

 

Aanhouding steekincident AZC

1 jun. 2021

Overloon-Bij een steekincident in Overloon in het AZC op de Stevenbeekseweg zijn de afgelopen nacht twee mannen gewond geraakt. Een man is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. De tweede man is na zijn medische behandeling aangehouden.

Lees meer »

 

NL-Alert testbericht

1 jun. 2021

NL-Alert is het alarmmiddel van de overheid dat je waarschuwt en informeert over noodsituaties bij jou in de buurt. Op maandag 7 juni verzendt de overheid rond 12.00 uur een NL-Alert testbericht in heel Nederland. 

Lees meer »

 

Financiële positie gemeente Boxmeer evenwichtig en gezond

1 jun. 2021

De gemeenteraad van Boxmeer behandelt op 8 juli 2021 de jaarrekening 2020 en de 1e Algemene Begrotingsbijstelling 2021. Vanwege de herindeling per 1 januari 2022 zal er dit jaar geen Kadernota gemeente Boxmeer worden gepresenteerd. 

Lees meer »

 

Duurzaamheidslening wegens succes opnieuw verlengd!

31 mei 2021

Wegens groot succes vult de gemeente Boxmeer voor de tweede keer het krediet voor de duurzaamheidslening aan. Op 27 mei jl. heeft de gemeenteraad hier maar liefst € 700.000 aan toegevoegd. Een duurzaamheidslening biedt woningeigenaren en huurders de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden geld te lenen. 

Lees meer »


«   »