overloon nieuws

Weekoverzicht

Gepubliceerd op 20 juni 2021 om 13:17

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week

Doe ook mee aan de teken- en schrijfwedstrijd en schep op over jouw dorp!

19 jun. 2021

Woon je in Land van Cuijk, zit je in groep 1 t/m 8, en vind je jouw dorp, buurt of straat de mooiste, leukste, gekste of gezelligste van heel Land van Cuijk? We zijn benieuwd waarom dat zo is. Dus daar mag je best een beetje over opscheppen, vinden wij . Teken, schilder en/of schrijf het voor ons!

Lees meer »

 

Politie houdt snelheidscontroles op de oploseweg

18 jun. 2021

Overloon - Bij een Snelheidscontrole op de Oploseweg zijn op: donderdag 10 juni 2021diverse hardrijders op de bon geslingerd. Bij één automobilist is een snelheid van 97 km/u geconstateerd terwijl de maximumsnelheid op deze locatie 60 km/u 

Lees meer »

 

Dagworkshop beeldhouwen

18 jun. 2021

Ontmoetingspunt ’t Helder start is weer gestart met creatieve workshops. Zaterdag 17 juli vindt voor het eerst dit jaar weer een dagworkshop beeldhouwen plaats zowel voor beginners als gevorderden.

Lees meer »

 

Nederland zet grote stap: bijna alles kan op anderhalve meter

18 jun. 2021

Het vaccineren tegen corona gaat hard. Er zijn al ruim 13 miljoen prikken gezet. Bijna 5 miljoen mensen zijn nu volledig gevaccineerd, ruim 4 miljoen mensen hebben hun eerste prik gehad.

Lees meer »

 

processierups

17 jun. 2021

Alle eikenbomen binnen de bebouwde kom en aan de doorgaande wegen buiten de bebouwde kom, zijn in het voorjaar preventief behandeld tegen de eikenprocessierups.  Dat zijn er in totaal 8.000. Helaas geeft dat geen garantie op een processierupsvrij seizoen.

Lees meer »

 

Nu echt: Teun van Bree houdt ermee op bij eersteklasser SSS’18

16 jun. 2021

OVERLOON - Teun van Bree (31) stopt bij eersteklasser SSS’18.  (archieffoto)

Lees meer »

 

Verdeliet en Kruisheren klooster

15 jun. 2021

ANDRES VARGAS BIJ VERDELIET IN CUIJK EN HET KRUISHEREN KLOOSTER IN ST. AGATHA

Lees meer »

 

Naar het strand of naar het beachpark voor ontspanning door inspanning?

14 jun. 2021

OVERLOON - Waar kun je het beste zijn als de temperaturen zomerse waarden bereiken en je lekker van de zon wil genieten? Aan zee op het strand? Of toch op Beachpark Overloon, voor de mensen die net wat meer willen dan alleen ontspannen. 

Lees meer »


«   »