overloon nieuws

Tamar Valkenier loopt met kameel Einstein dwars door Nederland

Gepubliceerd op 29 juni 2021 om 19:28

Vrijdag 2 juli in de namiddag komt Tamar Valkenier samen met haar kameel Einstein naar Overloon klik hier op voor de foto's 

Nu doorkruist ze Nederland met haar in Venray gekochte kameel Einstein. . Om haar boek “fulltime avonturier ‘’een zoektocht naar ultieme vrijheid en alles achter laten’’te promoten. Om uiteindelijk te eindigen in Sittard waar Einstein ingezet gaat worden als zorgkameel.

 

Tamar verkocht huis en haard en vertrok zes jaar geleden op de fiets. Toerde door Europa en de Balkan en voelde dat het goed was. Ze trok verder naar Azië, Australië en Nieuw-Zeeland, waar ze leerde jagen hoewel ze in principe vegetarisch is. Ze leefde samen met nomaden in Mongolië, trok op met bedoeïenen in de Afrikaanse woestijn, leerde overleven in de wildernis in Canada en overwinterde in Lapland en het noorden van Zweden.

 

Het is heel bijzonder dat Tamar en Einstein naar Overloon komen en hoe mooi zou het zijn haar te kunnen interviewen. Ze staan samen in de ponyweide van de Bosruiters aan de Vredepeelweg 1a. In Overloon.

 

Ik hoop, dat jullie de tip de moeite waard vinden om Tamar en Einstein een podium te geven.

 

Voor meer info zie haar website https://tamarvalkenier.com   

 

hh-10.jpeg https://www.facebook.com/tamar.rv

f-27.jpg tamarvalkenier

 

bol.com/nl/p/fulltime-avonturier


tamarvalkenier.com


«   »