overloon nieuws

Boeren en tuinders pakken uit

Gepubliceerd op 24 juli 2021 om 17:09

Kom langs bij boeren en tuinders en geniet van het platteland. Deze zomer organiseren boeren en tuinders op diverse plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud.

Kom jij bij ons langs voor een fiets- of wandeltocht, boerenpicknick, een spannend maisdoolhof, een rondje door de stal, speurtocht of workshop ‘koe schilderen’? Kijk vanaf eind juni op deze website voor activiteiten bij jou in de buurt.

Boeren en tuinders pakken uit, voor een mooie zomer, voor ons allemaal. Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust, ZLTO en Team Agro NL.

 

Toetjesproeverij

Ga een rondje fietsen door het Land van Cuijk en maak een tussenstop op de boerderij voor een heerlijke zuivel proeverij en een praatje met de boer/boerin. Geniet van de rust en ruimte onder het genot van een kopje koffie of thee (voor de kinderen is er iets fris) terwijl de kinderen even op de boerderij kunnen spelen en/of kalfjes knuffelen.

Aanmelden

Meld jezelf aan door een mail te sturen naar het hiernaast vernoemde emailaders. Bijdrage per volwassenen €5,-, per kind €3,-. Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op www.fam-alders.nl 

 

Land van Cuijk boert bewust

  • Familie Alders Rieterdreef 3a 5825 HS Overloon
  • 7 augustus en 4 september

Vragen?

Neem contact op via: info@fam-alders.nl

voor meer informatie zie Bron:https://boerenentuinderspakkenuit.nl/ 


«   »