Engelenavond

Gepubliceerd op 28 juli 2021 om 13:07

 De avonden met Marielle Beks worden als zeer bijzonder ervaren.

Engelen zijn er in verschillende vormen zoals aartsengelen, bijv. Michael of Rafael en beschermengelen. Dit kan een bekende overleden persoon zijn maar ook een onbekende. Iedereen krijgt met zijn geboorte een beschermengel toegewezen die je helpt en ondersteunt op jouw levenspad. Vanavond mag je kennismaken met de engel die jou iets wil geven, dit mag een boodschap zijn, maar ook een cadeautje of een tekening etc. Deze helpers staan vanavond tot uw beschikking.  U mag deze avond een foto van uw dierbare meebrengen. 

De boodschap die je mag ontvangen komt van een engel of wellicht van een overleden persoon. Je krijgt letterlijk je eigen engel aangeboden.

Op deze avond is het niet zeker dat u persoonlijk aan de beurt komt, maar zeer zeker een bijzondere ervaring. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

 

Kijk ook eens op www.mariellebeks.nl.

Engelen zijn er voor iedereen, dus ook voor jou!

 

Dinsdag 10 augustus 2021 Aanvang 20.00 uur tot ca. 22.00 uur. De kosten bedragen € 12,50

Aanmelden graag vooraf via Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 in Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511 of via email  t-helder@ziggo.nl. www.helder-overloon.com. Het aantal aanmeldingen is helaas beperkt.