overloon nieuws

Beachvolley open

Gepubliceerd op 13 augustus 2021 om 08:39

Op zondag 29 augustus, de laatste dag van het beachpark in Overloon organiseert Sportivo een vier tegen vier beachvolleybaltoernooi. Een dag vol met leuke beachvolleybalwedstrijdjes, een gezellig terras afgesloten met een barbecue en gezellige muziek.

Opgeven voor dit toernooi is mogelijk via dit inschrijfformulier, deelname kost 32,00 euro per team (vier personen en eventuele wissels), meedoen aan de barbecue kost 16,95 euro per persoon, of 12,95 voor een jeugdpakket, meer over de barbecue pakketten vind je op de site van de Raaijhal. Na het aanmelden krijg je (binnen een dag) een mail met een betaallink, opgave is pas definitief als je betaald hebt. Ben er op tijd bij want er is slechts beperkt plek voor teams.

Planning van de dag (onder voorbehoud):

  • 10:30 aanmelden
  • 11:00 begin eerste ronde
  • 14:00 begin tweede ronde (op basis van uitslag eerste ronde)
  • 17:00 halve finales
  • 17:30 finale
  • 18:00 prijsuitreiking
  • 18:30 begin barbecue
  • 18:30 live muziek

Uiteraard houden we ons op deze dag aan de op dat moment geldende maatregelen. Ook de algemene voorwaarden van het Beachpark zijn van toepassing.

Verder belangrijke informatie: zie Bron:http://www.vvsportivo.nl/informatie-beach-open facebook https://www.facebook.com/vvSportivo

Zie ook Beachpark

Het is al heel lang rustig op sportief gebied rondom sporthal de Raaijhal in Overloon. Door de corona-maatregelen ligt alles stil, de Raaijhal is verlaten. Zelfs het Jaarlijkse Hemelvaart Volleybal-toernooi van Sportivo, waar door liefhebbers het hele jaar naar uitgekeken wordt, kan dit jaar helaas weer niet doorgaan.  Reden genoeg voor Sportivo en de Raaijhal om de koppen bij elkaar te steken. Het gevolg van die brainstormsessie is Beachpark Overloon geworden: een stukje strand, tweehonderd kilometer landinwaarts, op de parkeerplaats van de Raaijhal! Lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/666404_beachpark


«   »