overloon nieuws

Home » Nieuws » gratis proeflessen Tieneryoga

gratis proeflessen Tieneryoga

Gepubliceerd op 30 augustus 2021 om 18:55

Op 9, 16 of 23 september kunnen kinderen van groep 7/8 en jongeren van de 1e t/m 3e klas een gratis proefles Tieneryoga volgen. 

Bij Tieneryoga staat de ontspanning en het plezier voorop! De tiener leert in zijn eigen kracht te staan, te ontspannen, samen te werken en te groeien in zijn eigen zijn. 

 

De lessen zorgen voor rust, ontspanning, concentratie, souplesse, evenwicht, kracht en vertrouwen bij de tiener en zijn daardoor ondersteunend bij onrust, concentratieproblemen, stress, spanning en slapeloosheid e.d.

 

Aansluitend op de belevingswereld van de tieners gaan we aan de slag met (dier)yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, beweegmomenten, korte meditatieoefeningen en rustmomenten. We dansen/bewegen soms, doen een visualisatie oefening, kleuren een mandala of we luisteren naar een verhaal, waar een mooie boodschap in zit. De insteek is dat de tieners met gemak en plezier het geleerde bij de lessen mee gaan nemen in het dagelijks leven; thuis, op school en in contact met vrienden en vriendinnen.

 

Ook jouw zoon/dochter is van harte welkom voor een proefles! 

Neem daarvoor contact met mij op door een mail te sturen naar: info@ankevanleeuwen.nl

 

Meer informatie:

www.ankevanleeuwen.nl


«   »