overloon nieuws

Gezellige Boerenpicknick

Gepubliceerd op 9 september 2021 om 19:48

Op 5 september organiseerde De Klef Zuivel uit Overloon de jaarlijkse terugkerende picknick op de boerderij. Door jaarlijks de boerderij open te stellen voor zowel vriendengroepen als gezinnen wil de familie Cremers uit Overloon graag hun boerderij laten zien onder het genot van een heerlijk picknickpakket.

Dit picknickpakket is samengesteld met enkele andere lokale ondernemers (Chris Cox Groente en Fruit, Boompjes Restaurant, Plus Verbeeten, Eijking Bleuberries, Grand Café Effe en Arts Bakkers van hier). Tevens waren er op de boerderij leuke activiteiten voor zowel jong als oud. 

 

Na een geslaagde eerste editie vorig jaar, werd dit jaar de picknick wederom georganiseerd op de laatste zondag van de schoolvakantie. Tussen 13:00 en 14:00 uur kon iedereen zijn picknickpakket ophalen. Na het ophalen van dit picknickpakket, werd de route vervolgd door de stal richting de wei. Hier kon men in het mooie weer op pakken stro genieten van het goed gevulde pakket met heerlijke producten uit de streek.

 

Ook aan de kleinste was goed gedacht. Met een koeienspringkussen, koe melken, een hoge glijbaan die via pakken stro te bereiken was, een grote zandbak en ouderwets gezellige spellen gemaakt door de opa van Joris Cremers, konden kinderen zich urenlang vermaken.  

Na nog extra kijkje te nemen bij de geitjes, koeien en de kalfjes in de kalverentuin werd dit evenement succesvol afgesloten.  

 

De koeien, zowel in de stal als in de wei, waren erg nieuwsgierig naar alle gasten en genoten volop van alle aandacht. Zij zien jullie graag volgend jaar terug, voor de 3de editie van de Boerenpicknick. Deze vindt wederom plaats op de laatste zondag van de schoolvakantie, en wel op 4 september 2022.

 

Website - De Klef Zuivel

Facebook - De Klef zuivel

Instagram - De Klef Zuivel


«   »