overloon nieuws

Bloems Bekroond met Goud

Gepubliceerd op 10 september 2021 om 12:46

Yes, we hebben goud gehaald, ons harde werken is beloond. Supertrots zijn we dat we samen met ons team de SGS-certificering voor duurzaam bloemist hebben gehaald. Direct naar de top! Geen half werk, geen Brons, geen Zilver, maar meteen Goud.

Wat veranderd er voor onze klanten? Er is niks veranderd, we zijn al vanaf de opening van BLOEMS bezig zo verantwoord mogelijk te werken.

WAT MAAKT ONS DUURZAAM? We werken met dagverse producten die een milieukeurmerk hebben, ze zijn verantwoord geteeld. Wij kopen onze bloemen elke dag vers in bij Babstar in Rijnsburg. De inkoop gaat online, via hun webshop. Ze leveren de bloemen ''s nachts. Het mooie is dat ze dat bij veel bloemisten doen waardoor ze hun ritten efficiënt kunnen plannen. Babstar is een van de voorlopers op het gebied van duurzame producten. Wat het voor ons een stukje makkelijker maakt. Wij zijn blij dat we mogen werken met de mooiste materialen!

Naast de inkoop van bloemen, kopen we ook planten in die vriendelijk geteeld zijn. Ook letten we op het scheiden van afval, afbreekbaar steekschuim, eco-schoonmaakmiddelen, verantwoord verpakkingsmateriaal, vervoer, transport, en bijproducten die een eco keurmerk hebben.

Om het keurmerk te kunnen halen, moesten we bewijzen dat we ons aan de voorgeschreven regels houden. En blijven streven naar een nog duurzamere toekomst. Als lid van de bekende verzendorganisatie FLEUROP waar duurzaamheid ook hoog in het vaandel staat, voldoen we nu ruim aan de door hun gestelde eisen. Via FLEUROP bezorgen en verzenden wij bloemen. Na 2021 is ieder FLEUROP-lid verplicht een certificering brons zilver of goud te hebben. Natuurlijk kunt u ook via onze eigen webshop uw bloemen bestellen, om te laten bezorgen of af te halen. Neem een kijkje via onze website www.bloems-overloon.nl

GENIET met ons mee van al het moois... Tot BLOEMS ! bron:tekst Bloems facebook www.facebook.com/Bloems-in-Overloon

 


«   »