overloon nieuws

Home » Nieuws » Vör de kerk op ’t plein, 11e van d'n 11e 


Vör de kerk op ’t plein, 11e van d'n 11e 


Gepubliceerd op 6 oktober 2021 om 19:25

Met groot genoegen kondigt Carnavalsvereniging De Huibuuke voor de vierde keer een groots buitenevenement op de 11e van d’n 11e op het 14 Oktoberplein in Overloon aan. 

Dit evenement wordt georganiseerd door CV De Huibuuke in samenwerking met Café/Partycentrum Bos, De Pit, Grand Café Effe en Restaurant Boompjes in Overloon.

Vanaf 11.11u zal het feest losbarsten vör de kerk op ’t plein. Op de 11e van de 11e bieden we een dagvullend programma met daarin vele artiesten, waaronder Schorre chef & MC Vals, Verrekés Moj, Pruuf Mar, Bjorn en Mieke, Goed zat, La Bamba, Toddezèk, Hoondervel en Lamme Frans. Ook onze huis-dj’s Ricky Corony en DJ Mick mogen niet ontbreken op dit feestelijke spektakel. En natuurlijk het uitkomen van de 68ste prins van de Huibuuke.

Het plein zal voor een groot deel overdekt zijn zodat we op alles voorbereid zijn en zal het feest dit jaar nog grootser worden aangepakt dan afgelopen jaren.
Dit wil je niet missen!

Het belooft een waar spektakel in de buitenlucht te worden en om het nog mooier te maken: de entree is gratis!

Dus zorg dat je er op 11-11-2021 Vanaf 11.11 u bij bent, en vier de aftrap van de carnaval met ons mee

Bijzijn is meemaken!

Graag tot de 11e van d’n 11e op ’t plein ien Loën!

Met vriendelijke groet,
Stichting de Huibuuke

meer informatie en nieuws op de facebookpagina (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

kijk de foto's van PLEINFEEST 2019 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s/foto-s-2019/pleinfeest-2019 

 

Lees ook geslaagde derde editie Pleinfeest 2019

Voor de derde keer werd in Overloon op de 11e van d’n 11e pleinfeest “Vör de Kerk op ‘t Plein” georganiseerd. Ondanks de doordeweekse maandag werd het pleinfeest zeer druk bezocht.

Waar door de organisatie vooraf werd gehoopt op zo’n 1500 bezoekers, wisten uiteindelijk ruim 2500 prachtig uitgedoste feestvierders en carnavalsverenigingen uit de wijde omgeving het feest te vinden, dat wederom georganiseerd werd door Stichting De Huibuuke in samenwerking met de Overloonse Horeca en gemeenschapshuis De Pit.Lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/370404_geslaagde-derde-editie-pleinfeest 


«   »