overloon nieuws

Zangers van St. Frans bij jubileumconcert

Gepubliceerd op 18 oktober 2021 om 20:20

Fanfare Vriendenkring heeft het kerstconcert van zaterdag 18 december en zondag 19 december geannuleerd. Vanwege de toegenomen hoeveelheid coronabesmettingen heeft het bestuur een streep door het evenement gezet

Met pijn in ons muzikale hart hebben we besloten om de jubileumeditie van Kerst à la Carte dit jaar niet door te laten gaan.Maar reserveer alvast in uw agenda zaterdag 17 december en zondag 18 december 2022!

Op zaterdag 18 en zondag 19 december treden de Zangers van St. Frans op tijdens het jubileumkerstconcert van Fanfare Vriendenkring Overloon. 

Het fanfareorkest uit Overloon dat al meer dan 40 jaar in de eerste divisie speelt organiseert dit jaar voor de 25e keer het grootse en sfeervolle kerstconcert dat jaarlijks zeer goed bezocht wordt door zo’n 700 muziekliefhebbers uit de hele regio. De muziekvereniging staat erom bekend top gastoptredens te betrekken in het concert, waarbij opkomend regionaal talent alle ruimte krijgt, zoals in de afgelopen jaren o.a. pianist Rangel Silaev en musicalzangers Renée van Wegberg. Het concert is altijd een spannende mix van klassieke en moderne muziek. Dit jaar zijn de gastdeelnemers de Zangers van St. Frans en Emma Loefen en is het thema Grenzeloos. 

 

Zangers van St. Frans

Dit Venrayse koor kent zijn oorsprong al in 1959 toen bij de Venrayse Paters Franciscanen een jongenskoortje wordt opgericht. In de afgelopen vijftig jaren heeft het koor vele hoogtepunten gekend: concertreizen door Europa, de V.S. en Canada. Van een jongenskoortje dat de mis in de Paterskerk opluisterde, groeide het koor uit tot een succesvol gemengd koor dat van binnen en buiten Europa concertuitnodigingen krijgt. De Zangers van St. Frans zullen naast enkele mooie klassieke werken ons ook gaan verrassen met een bijdrage in het lichtere genre muziek. 

 

Emma Loefen

Emma is 23 jaar en ze komt uit Vianen/Cuijk. Op 11 jarige leeftijd begon ze met zangles.

Al snel besloot ze mee te doen met ‘The Voice of Holland Kids’. Tijdens de Blind Auditon draaiden alle coaches. Het begin van een professionele zangcarrière was gelegd. In juni van dit jaar is ze op zang afgestudeerd aan Artez University of the Arts. Nu gaat ze met haar eigen nummers de wereld in, in het seizoen 2021-2022 staat ze in verschillende theaters. 

 

Kaarten voor zaterdag 18 en zondag 19 december, 19.30 uur, a € 15,- kunnen telefonisch gereserveerd worden bij Marjon Cremers 06-15546326.

 

Meer informatie op www.fanfarevriendenkring.nl of op facebook.com/fanfare.vriendenkring 

 

Foto’s kerstconcert 2019 klik hier 


«   »