stormschade

Gepubliceerd op 21 oktober 2021 om 11:23

De stormschade op donderdag 21 oktober lijkt tot nu toe mee te vallen.In onze dorp komen De meldingen die er zijn gaan over  wat omgewaaide bomen of loshangende takken.

De stormwind heeft op de venrayseweg en op de Raaijweg een boom ontworteld.zover bekend zijn er geen mensen gewond de gemeente zal ze opruimen heeft uw foto van de stormschade! gemaakt ? dan u kunt ze insturen met vermelding met of zonder u naamsvermelding naar info@overloonnieuws.nl

Stormschade

meldingen over schade door de storm in de openbare ruimte graag weer via het algemene nummer van de gemeente boxmeer tel 0485 585911. Bij levensbedreigende situaties of bomen e.d. die doorgaande wegen versperren blijft 112 het te bellen nummer.meer info op www.boxmeer.nl

 

Geen spoed wel brandweer

Bel 0900-0904

Heb je geen spoedsituatie, maar toch de brandweer ter plaatse nodig? Bel dan 0900-0904. Is er wel spoed of een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112.

 

Het telefoonnummer 0900-0904 is 24 uur per dag bereikbaar voor alle niet-spoedeisende meldingen waarbij je de brandweer ter plaatse nodig hebt. Je wordt gevraagd de plaatsnaam in te spreken waar je de melding voor doet. De centrale verbindt je door met de regionale meldkamer. Zo word je snel geholpen en blijft de 112-lijn vrij voor levensbedreigende en spoedeisende situaties.

 

Wilt u iets melden over de groenvoorziening, snoeiwerkzaamheden, stoeptegels, fietspaden of wegen?