overloon nieuws

Kandidaat-voorzitter SSS’18

Gepubliceerd op 22 oktober 2021 om 15:58

Als eerste presenteren wij jullie onze kandidaat-voorzitter. Hij stelt zich graag zelf aan jullie voor! 

Het bestuur van SSS’18 is verheugd om te kunnen melden dat er kandidaat-bestuursleden zijn gevonden voor onze mooie voetbalvereniging, ter opvolging van bestuursleden die zich reeds vele jaren hebben ingezet voor onze vereniging. Komende dagen zullen deze kandidaat-bestuursleden één voor één aan jullie worden voorgesteld via de website en sociale mediakanalen van SSS’18.Nadat de algemene ledenvergadering op donderdag 18 november 2021 heeft ingestemd met de benoeming van deze kandidaat-bestuursleden zullen zij, samen met de zittende bestuursleden, met frisse energie aan de slag gaan om onze voetbalvereniging, ook in de toekomst, een passend voetbalaanbod te laten aanbieden.Een woord van dank gaat uit naar alle personen die een rol hebben gespeeld bij het zoeken en benaderen van de kandidaat-bestuursleden.

Mijn naam is Patrick Borghs, 43 jaar en geboren en getogen in Overloon. Vader van Luuk en Jolijn Borghs. Vanaf mijn 5e levensjaar actief lid van SSS'18 en na een mooie voetbalcarrière helaas op mijn 28e moeten stoppen als spelend lid vanwege structureel blessureleed.

 

Wat doet Patrick in het dagelijkse leven?

Sinds enkele jaren heb ik mijn eigen bedrijf en zijn we gespecialiseerd in het benutten van alle tegemoetkomingen op het gebied van werkgeverspremies. Ons kantoor is gevestigd in de mooiste straat van Eindhoven, waar ik samen met een aantal collega's dagelijks actief ben om alle voordelen te benutten waar bedrijven recht op hebben. Ook maak ik deel uit van de Kiwanis Schieëpersland Venray en we zetten ons in voor kinderen uit de regio. Met een aantal kookliefhebbers uit Overloon organiseren we één keer per jaar "Winterkolen" waarbij we alle gerechten bereiden op kamado bbq's en er een culinair festijn van maken.

In mijn vrije tijd ga ik geregeld met de racefiets een stukje toeren met Toerklub Overloon of de jongens van "AltiedRijwiend".

 

Waar kunnen SSS’ers Patrick van kennen?

Als klein menneke ging het bij mijn opa (Fren Borghs) thuis alleen maar over geel-zwart en de plaatselijke FC. Op vroege leeftijd leerde ik van mijn opa om vooral niet van bèk te verliezen. Tijdens mijn voetbalcarrière was ik ook wel bekend onder de naam Stuuf en was ik op het voetbalveld voor helemaal niemand bang;). 

Na mijn actieve spelerscarrière ben ik de club altijd op de voet blijven volgen en in 2008 heb ik met Martin Derks de supportersvereniging opgericht. We hebben leuke en ludieke activiteiten georganiseerd. Samen met Marcel Gommans ben ik dit seizoen leider van JO13-2 waarin mijn zoon Luuk speelt. Met Rob Weerts en Hans Teunissen vormen we het hoofdbestuur van jeugdvoetbalkamp van SSS'18 wat jaarlijks met Hemelvaart wordt georganiseerd. 

 

Wat motiveert Patrick om zich te kandideren als voorzitter?

In een snel veranderende wereld waarin steeds meer sprake is van individualisering van de samenleving, verregaande digitalisering, steeds meer aanbod is van diverse sporten en vrijetijdsbestedingen en covid-19, is het van belang om adequaat te reageren op deze steeds sneller veranderende omstandigheden. Gelukkig beschikt SSS'18 over een brede achterban van vrijwilligers en het is erg belangrijk dat deze vrijwilligers ook in de toekomst bij de club betrokken blijven. Waardering, verbinding en goede communicatie zijn cruciaal. Daarnaast is een duidelijke stip aan de horizon van belang om ook in de toekomst een bloeiende vereniging te blijven. Daarbij hoort uiteraard heel veel gezelligheid en plezier.

 

Om toekomstbestendig te blijven zullen we ALLEMAAL ons steentje bij moeten dragen en daar wil ik me graag voor inzetten.

Lees ook Kandidaat-bestuurslid vrouwenzaken SSS’18 klik hier 

Lees ook Kandidaat-penningmeester SSS’18 klik hier 


«   »