overloon nieuws

Kandidaat-penningmeester SSS’18

Gepubliceerd op 23 oktober 2021 om 10:14

Als tweede presenteren wij jullie onze kandidaat-penningmeester. Hij stelt zich graag zelf aan jullie voor!

Het bestuur van SSS’18 is verheugd om te kunnen melden dat er kandidaat-bestuursleden zijn gevonden voor onze mooie voetbalvereniging, ter opvolging van bestuursleden die zich reeds vele jaren hebben ingezet voor onze vereniging. Komende dagen zullen deze kandidaat-bestuursleden één voor één aan jullie worden voorgesteld via de website en sociale mediakanalen van SSS’18.Nadat de algemene ledenvergadering op donderdag 18 november 2021 heeft ingestemd met de benoeming van deze kandidaat-bestuursleden zullen zij, samen met de zittende bestuursleden, met frisse energie aan de slag gaan om onze voetbalvereniging, ook in de toekomst, een passend voetbalaanbod te laten aanbieden. Een woord van dank gaat uit naar alle personen die een rol hebben gespeeld bij het zoeken en benaderen van de kandidaat-bestuursleden.

 

Even voorstellen…

Mijn naam is Maurice Lemmens, 34 jaar oud. Samen met mijn broer Robert Lemmens en mijn twee halfbroers Wim en Hans Lemmens, ben ik opgegroeid aan de Venrayseweg in Overloon. Rond mijn 20e levensjaar in 2007, verhuisden mijn ouders naar Venray. Ik studeerde destijds in Breda maar kwam nog elk weekend naar huis om m’n vrienden in Overloon te bezoeken. De dorpse gezelligheid kon ik niet achter me laten. Na mijn studie en een kortstondige huurperiode aan de Ringoven, woon ik inmiddels sinds 2016 samen met mijn partner Melanie en mijn 2,5 jaar oude zoon Cas in de nieuwbouwwijk D’n hof in Overloon. In januari 2022 krijgt Cas er een broertje bij. Jarenlang heb ik (net zoals mijn broer Robert) opgetreden als toetsenist met verschillende bands door heel Nederland. Sinds enkele jaren beperken mijn muzikale bezigheden zich tot het spelen van kinderliedjes, samen met Cas achter de piano. Ook leuk! 

 

SSS’18

Het niet meer elk weekend tot laat optreden in een dampende feesttent, gaf me de energie om het voetballen actiever op te pakken. In de jeugdelftallen beleefde ik (helaas) nog weinig plezier aan het voetbal. Het voelde toen steeds meer als een verplichting en ik had simpelweg andere interesses. Sinds circa 2010 ben ik weer actief lid van voetbalvereniging SSS’18 en maak ik deel uit van het 4e elftal (voorheen 5e elftal). 

 

VIND Makelaardij & Financieel Advies

De meeste zullen mij wellicht herkennen als een “bekend gezicht” uit Overloon. Of het broertje van die muzikant. Samen met mijn goede jeugdvriend en compagnon Dick Arts, werk ik bij VIND dagelijks aan de makelaardij en het financieel advies. Het is leuk om mensen te helpen hun woonwensen waar te maken en ze op financieel gebied te begeleiden met o.a. de hypotheek en de verzekeringen. Sinds dit jaar zijn we ook trotse sponsor van SSS’18. 

 

Het penningmeesterschap

Enerzijds vind ik het als ondernemer en inwoner van Overloon belangrijk om iets te doen voor de gemeenschap en het verenigingsleven. Ik draag Overloon en SSS’18 een warm hart toe. Een goed en gezond verenigingsleven is belangrijk voor de leefbaarheid en voor de toekomst van ons mooie dorp. Anderzijds wil ik iedereen en met name de jeugd aanmoedigen om (ook als je er – net zoals ik vroeger – even geen zin in hebt) toch te blijven voetballen en sporten. Zeker in deze tijd waarin we verknocht zijn aan onze laptops, smartphones, tablets en het grootste deel van de dag zittend doorbrengen met te weinig beweging, is dat ontzettend belangrijk! 

De afgelopen jaren heeft SSS’18 zich ontwikkeld tot een voetbalclub waar we als dorp met zijn allen écht trots op mogen zijn. Ik kijk er naar uit om samen deze ontwikkeling de komende jaren voort te zetten!

 

Lees ook Kandidaat-bestuurslid vrouwenzaken SSS’18 klik hier 

Lees ook Kandidaat-voorzitter SSS’18 klik hier