overloon nieuws

Lekker Loën 2021

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 19:54

Wij hebben als organisatie onlangs onder haalbare voorwaarden van de Gemeente akkoord gekregen voor de sfeermarkt LEKKER LOËN maar hebben de ontwikkelingen van de laatste dagen en de persconferentie van gisteren even afgewacht als het gaat om een definitief besluit.

Wij zijn nu van mening dat we de markt wederom moeten annuleren hoe vervelend we het ook vinden want iedereen keek ernaar uit.

Het is met de immer hoge besmettingsgraad niet goed een activiteit te organiseren waar veel mensen samen komen voor de standhouders niet maar ook niet om elkaar te ontmoeten.

De markt moet een sfeermarkt zijn voor jong en oud en dat zijn nu juist de twee risico groepen als het gaat om besmetting en kwetsbaarheid.

Nogmaals heel jammer maar het lijkt ons het beste voor iedereen op dit moment.

We zaten met ca 45 kramen en nog vele andere deelname als muziek, aankleding, levende stal en proeverijen helemaal vol.

We houden de moed erin en hopelijk lukt het in 2022 wel.
Wij laten volgend jaar zeker weer van ons horen.

 

Wij wensen iedereen een fijne dagen toe en veel gezondheid 

Tot ziens

Namens de organisatie van LEKKER LOËN

Peter Brouwer

Mob.06-12123419

Zondag 19 december a.s. hopen wij u allen weer te mogen begroeten op de sfeermarkt Lekker Loën 2021

Een super gezellige sfeermarkt op het prachtige plein aan het Museumpark. Op initiatief van de daar gevestigde ondernemers: PLIEN, Restaurant Museumzicht, De Papegaai en het Oorlogsmuseum staat die dag in het teken van sfeer, zien, voelen, proeven en doen.
En dat alles natuurlijk in kerstsfeer

 

Er zijn diverse beoefenaars van ambachten aanwezig, producenten van streekproducten, een gevarieerd aanbod van proeverijen natuurlijk ook passend bij de kerst, leuke oldtimers en bijzondere voertuigen, oude boeken, en leuke vintage.

Om het nog gezelliger te maken zijn de terrassen aanwezig en zijn er diverse muzikale optredens te beluisteren. Ook zal er in de middag een loterij zijn met geweldige prijzen. Kortom u kunt zich die dag geweldig vermaken en dorps- en streekgenoten ontmoeten.

 

Ook voor de kinderen is er natuurlijk wat te doen. De speeltuin is uiteraard open, er kan in stijl geschminkt worden, er is een levende dierenstal te vinden en nog veel meer.

 

Heeft u zelf iets leuks te bieden of te presenteren dan is er altijd een plekje beschikbaar. Schroom niet en meld u dan even bij de organisatie aan of loop even binnen bij PLIEN, zou leuk zijn.

Namens de organisatie PLIEN Overloon, Museumzicht, Het Oorlogsmuseum, de Papegaai

Peter Brouwer, tel 06-12123419

 

Wij hopen dat wij samen met U deze dag tot een succes kunnen maken

Noteer het dus in de agenda en graag tot….ZONDAG 19 December 2021 van 11.00 tot 16.00

Lekker Loën   

U mag het niet missen

Plien Atelier Vintage Modelbouw aan het Museumpark Toeristisch Informatie Punt  Hier vind je alle toeristische informatie en leuke tips uit overloon en van de omgeving ook vind je alle toeristische informatie en leuke tips uit overloon en van de omgeving op https://www.overloonnieuws.nl/toeristeninformatie