overloon nieuws

Kandidaat-secretaris SSS’18

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 19:05

Als zesde presenteren wij jullie onze kandidaat-secretaris. De kandidaat-secretaris zal samen met Laura Bennink de secretariële taken op zich gaan nemen. Hij stelt zich graag zelf aan jullie voor!  

Ik ben Willy Peeters, 56 jaar en woon aan de Pasveldweg, samen met mijn vrouw Ine en onze twee zoons, Rob en Koen. 

Het bestuur van SSS’18 is verheugd om te kunnen melden dat er kandidaat-bestuursleden zijn gevonden voor onze mooie voetbalvereniging, ter opvolging van bestuursleden die zich reeds vele jaren hebben ingezet voor onze vereniging. Komende dagen zullen deze kandidaat-bestuursleden één voor één aan jullie worden voorgesteld via de website en sociale mediakanalen van SSS’18. Nadat de algemene ledenvergadering op donderdag 18 november 2021 heeft ingestemd met de benoeming van deze kandidaat-bestuursleden zullen zij, samen met de zittende bestuursleden, met frisse energie aan de slag gaan om onze voetbalvereniging, ook in de toekomst, een passend voetbalaanbod te laten aanbieden. Een woord van dank gaat uit naar alle personen die een rol hebben gespeeld bij het zoeken en benaderen van de kandidaat-bestuursleden.

John Deere

Ik werk al meer dan 30 jaar bij John Deere in Horst waar ik verantwoordelijk ben voor software, elektronica en overige systemen die op de gewasbeschermingsmachines zitten die wij bouwen. We werken ook veel samen met andere units van John Deere wereldwijd zodat ik (voor Corona) ook regelmatig op reis was. Ook ben ik lid van de Ondernemingsraad.

 

SSS’18

In tegenstelling tot veel andere heb ik nooit in clubverband gevoetbald, dus ook niet bij SSS’18. Wij woonden toen ik jong was in ’t Lôns Vlak en voetbalden alleen met de buurt in de wei. Ik ben actief geworden bij SSS’18 toen onze oudste, Rob (nu 23, voetbalt bij Heren-3) ging voetballen bij de F4. Ton Broeren kwam vragen of ik daar niet leider wilde worden. Jeugd kan nu eenmaal niet zonder begeleiding van de ouders dus daar ben ik maar direct ingestapt. Ik ben leider bij de jeugd gebleven totdat onze jongste, Koen (nu 21, voetbalt bij de selectie) naar de senioren ging. Het zijn hele leuke jaren geweest, van de voorwedstrijd bij de eerste clash tussen SSS’18 en Volharding, hoofdklasse spelen met de toenmalig D groep tot het beroemde toernooi in Eefde.

Sinds ongeveer een jaar of tien ben ik lid van de jeugdcommissie van SSS’18, vele zullen mij daar ook wel van kennen. Ik houd me vooral bezig met de organisatorische zaken zoals schema’s, kleding en allerlei randzaken. Dit ben ik echter aan het afbouwen en deze ga ik overdragen. Ook ben ik sinds een paar jaar leider bij Heren-3 waar Rob bij voetbalt. Een gezellige groep van jonge mannen en leuk om mee samen te werken.

Rol als secretaris

SSS’18 heeft als voetbalclub een belangrijke functie binnen het dorp en het is belangrijk dat dit ook zo blijft. Het is daarom ook mooi om te zien dat er verschillende nieuwe mensen opstaan die er ook zo over denken en hier ook actief aan bij willen dragen. Graag wil ik mijn ervaring, opgedaan in de jaren als leider en binnen de jeugdcommissie inbrengen om hun de ondersteunen zodat we samen SSS’18 een mooie toekomst kunnen geven. Ik hoop dat er nog meer zo over denken, iedereen kan een steentje bijdragen. Een voetbalclub is meer als alleen voetbal.


«   »